Başak

Başak burcu yorum arşivi

12 March 2023 Başak burcu yorumu

Önce karar veriyor, ardından doğru mu yaptım diye düşünüyorsunuz. Bugün yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenin zararlarını size gösterecek. Bugün yine Cuma heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilden önceki son gün her hafta içinizi şenlendiriyor. Sizin sorumluluğunuzda olan bir yakınınızın bazı sorumsuz davranışları siz yıldırıyor. Önümüzdeki günlerde bir üzüntünüz olacak

Aşk:

İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor. Platonik bir aşk yaşamak istiyor gibi davranıyorsunuz.

İş:

Bugün alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Bu huyunuz yüzünden herkes gibi belirli bir mesai saatiniz olamıyor.

Para:

Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız at başı gidiyor. Bugünlerde yapacağınız ödeme bir haftadır uykularınızı kaçırıyor. Bu kazancınızla kenara köşeye bir şeyler koyamayacağınızı biliyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aile görüşmelerini bir görev gibi görmemelisiniz. Arada sırada içinizden gelerek sürprizler yaparsınız ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir. Bu işaretleri görmezden gelmemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Belli konularda ilerleme sağlamak veya somut adımlar atmak istiyorsak sabah saatlerini tercih etmeliyiz. Her ne kadar biraz kasvetli, gergin veya baskı altında hissetsek bile, günün daha verimli kısmı bu saatler olacak. Öğle sonrası saatlerde Ay?ın konumu kararsızlıkları, belirsizlikleri veya dalgınlıkları ön plana getirebilir ve yanıltıcı durumlara ve kararlara açık olabiliriz. Ancak, günü doğru yorumlayabilmek için dünün etkilerini de mutlaka bilmekte fayda var(dünkü yazıyı okumanızı öneririm). Ay?ın Yay?da olması ve konumu, yurtdışı bağlantılı işlere, yabancılarla ilişkilere, eğitim, hukuk, inançlar ve felsefelerle bağlantılı başlıklara açık iki günde olduğumuza işaret ediyor. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde ailenizle ilgili sorumluluklar alma durumunda kalabilirsiniz. Bu durum iş hayatınızda aksaklıklara neden olabilir. Planlarınızda değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hareketli bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda verilmesi gereken konuları geç saatlere bırakmamaya özen gösterin.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün yaşayacaksınız. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettireceksiniz. Güven duygunuz gelişiyor.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aile içinde olabilecek gerginliklerde olaylara karşı olgunluk gösterip alttan almanız önemli. Yaşlar ne olursa olsun bazı kişiler anlayış göstermekte zorlanabilir. Siz bu tarz bir tutum ile istikrarı sağlayın ve örnek olun.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.