Başak

Başak burcu yorum arşivi

14 March 2023 Başak burcu yorumu

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

Aşk:

Aşk tartışmalarındaki keskin tavrınızla ve onu bütün kuralların dışına koyan tanımlamalarınızla antipati topluyorsunuz. Bu duyguyu tanımladığınız kadar bağımsız hissediyor, ama herkes kadar kurallara bağlı olarak yaşıyorsunuz. Bunun yarattığı hırçınlığa son vermeniz gerekiyor.

İş:

Bazı işleri diğerlerinden ayırıyor ve işin gereğine göre değil, kendi önem sıranıza göre öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın gereksiz yere daha fazla emek harcamalarına yol açıyor.

Para:

Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz paniktesiniz. Borca girmek istemediğiniz için bu paranın bir kısmını içerden çekeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok rahat, girişken biri olmanıza karşın, hiç beklenmedik durumlarda çekingenlik gösteriyorsunuz. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz. Ancak sabırlı olmanız gerekiyor sevgili Başaklar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Aile hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eskilere ait konular gündeminizi etkileyebilir. Dağınık olacağınız zamanlar söz konusu. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Mesleki konularda işleri tamamlamak için büyük bir özveriyle çalışacaksınız. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kapasitenizi daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların çok önemli olduğunu bildiğiniz için, bugün arkadaşlarınızın fikirlerine değer vereceksiniz. Birlikte alacağınız ortakkararlar, geleceğiniz açısından sizeolumlu katkıları olacaktır. Çözüm bekleyen işlerinizi unutmayın.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aile içinde olabilecek gerginliklerde olaylara karşı olgunluk gösterip alttan almanız önemli. Yaşlar ne olursa olsun bazı kişiler anlayış göstermekte zorlanabilir. Siz bu tarz bir tutum ile istikrarı sağlayın ve örnek olun.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.