Başak

Başak burcu yorum arşivi

22 April 2023 Başak burcu yorumu

Genel olarak keyifsiz ve karamsar bir gün geçireceksiniz. Duygusal durumunuz düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyecektir. Sağlığınızı ilgilendiren bazı konularda sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar ciddi sorunlar olamayacaktır. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Gereksiz tartışmalar ve sorunlar sizin için şaşırtıcı olmasın. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşamınızda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş:

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu sorunları bir tarafa bırakıp işinize konsantre olmayı başaracaksınız. Disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz. İş yerinizde küçük de olsa anlaşmazlıklar olabilir. Özellikle iş arkadaşlarınızla aranızda küçük bazı sorunlar oluşabilir. Ancak bu sorunları çok fazla büyütmemeli ve iletişimlerinizde esnek davranmalısınız.

Para:

Maddi konularda hesaplı davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak kendinize biraz zaman tanımalısınız.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Alışkanlıklarınızın veya günlük rutininizin dışarısına çıkabilirseniz size yardımcı olabilecek, asistanlık edebilecek veya yol gösterebilecek kişilerle karşılaşma olasılığınız yüksek. Size eskisi kadar faydası dokunmayan alışkanlıklarınızı bırakmanın zamanı geldi. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Toplum önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Davranışlarınızda abartıdan kaçınmalısınız. Gün içinde hareketli zamanlar olabilir. Yoğunluğunuz içinde annenizle ilgili konuları kaçırabilirsiniz. Sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili paylaşımlarınızın mükemmel gelişeceği bir gün. Olaylara esprili bir şekilde yaklaşacaksınız. Yaşamı kendi düşünceleriniz doğrultusunda yaşamaktan yanasınız. Bugün, çevrenizde ortak çalışmalar içinde bulunacağınız kişileri kendi sezgileriniz ve gözlemciliğiniz sayesinde yönlendirebileceksiniz. Detayların önem kazanacağı bir gün.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İnsanlar üzerindeki etkiniz bugün yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Eleştirilerinizin altında yatan iyi niyeti göremeyebilirler. İnsanların doğrularınızı olduğu gibi kabul etmelerini beklemeyin. Israrınız ters tepecektir.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.