Başak

Başak burcu yorum arşivi

09 May 2023 Başak burcu yorumu

Bugün işlerinizin büyük bir kısmını hafifletmenin rahatlığını yaşayacaksınız. Gün boyunca sakin ve neşeli oalcaksınız. Sağlığınızla ilgili ufak bir problem yüzünden arkadaşlarınızla buluşma saatiniz değişebilir. Ailenizle aranıdaki sorunlu ilişki bugünlerde düzelme belirtisi göstermekte. Bu akşam aile büyüklerinizi ziyaret edebilir onlara hediyeler götürebilirsiniz.

Aşk:

Bugün sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz. Sevgiliniz size bugün bir sürpriz yapacak ve bu çok hoşunuza gidecek. Sizden kendisiyle ilgili bir takım isteklerde bulunması olası.

İş:

İş hayatınızda sıradan ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla fazla muhabbet ediyorsunuz. İşlerinizin bu yüzden aksaması amirinizle aranızın açılmasına sebep olabilir.

Para:

Para konusunda bugün değişik bir yol izleyeceksiniz. Harcamalarınızı kısıtlama yoluna gidecek ve para biriktirme konusunda önemli adımlar atacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle ağız dalaşına girebilir ve sinirlerinizi yıpratabilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde sizi yanlış yönlendiren yanıltıcı kişilere dikkat etmelisiniz. Dürüstlüğe önem veren bir burçsunuz ve bazı kişilerin manipülasyonları nedeniyle hoşunuza gitmeyecek durumlara düşmemeye dikkat etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün sevdiğiniz bir uğraşıya yönelmek ve hayattan keyif almak zor değil. Ancak kendinizi aşırı kasmamalısınız.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün seçmiş bulunuyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.