Başak

Başak burcu yorum arşivi

30 June 2023 Başak burcu yorumu

Bugün içinizden yükselen isteklerin yaratacağı gerilim yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanlar, tuhaf sezgiler ve kaygılar hissedebilir. Fakat güçlü kişiler ve gücü temsil ettiğini düşündüğünüz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve duygularınız değişebilir. Hanım arkadaş ve yakınlarınız ile ilişkileriniz, sizin istediğinizden daha başka olabilir. Ancak hayal gücünüzü yapıcı yönde kullanmak için gayret gösterin. İdeallerinizin değiştiği bir dönemdesiniz ve istekleriniz de değişiyor. Duygularınızı ortaya koymak için acele etmeyin.

Başak burcunun bugün genel durumu

Etrafınızdaki insanların limitlerini belirleyebileceksiniz, fakat bunu onları açığa çıkarmaktan çok onlara gerçek anlamda yardım etmek için yapacaksınız. Bu dönemde hisleriniz karşılıksızmış gibi gelecek ve şefkat ihtiyacı duyacaksınız, fakat partneriniz pek de yardımcı olmayacak.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Muhtemelen bugün fikirleriniz berrak değil; bu da başarı olasılığını etkileyecek. Eğer multimedya ile ilgiliyseniz yıldızlar sizin yanınızda olacak ve potansiyelinizi en iyi hale getirmenize yardımcı olacaklar; böylece kar fırsatlarınız da artacak.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde tamamlanması gereken konular ve zihinsel açıdan sizi meşgul eden durumlar olabilir. Kendinize de zaman ayırmaya bakmalısınız.

Başak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Önemli planlarınız varsa harekete geçmemelisiniz. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artış görülebilir. Bu biraz da dikkatsiz hareket etmenizden kaynaklanabilir.