Başak

Başak burcu yorum arşivi

02 September 2023 Başak burcu yorumu

Bugün işlerinizi planlamanız zor olabilir. Aynı zamanda birden fazla konuyla ilgilenmeniz gerekebilir ve önceden hesaplamadığınız işler ortaya çıkabilir. Dikkat gerektiren konulara yönelik çalışmalar yaparken tedbirli olmanız gerekiyor. Aslında hiçbir zaman olmadığı kadar sabırlı ve tedbirli davrandığınız bir dönemdesiniz. Fakat bütün gayretinize rağmen bazı işlerin ters gittiğini düşünebilirsiniz. Olayları zorlamayın ve aynı zamanda birden fazla kişiye söz vermeyin. Dalgınlıklar ve dikkatsizlikler gözünüze batacak. Fakat yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönem ve kararlarınızı sürdürmeyi başaracaksınız. Bugün duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Günün ilerleyen saatlerinde tartışma ortamlarından uzak durmalısınız.

Başak burcunun bugün genel durumu

Çok becerikli olacaksınız ve yeni bir projenin gelişimi için sorumlulukla hareket edeceksiniz; bu da çok zamanınızı alacak. Gerçekten ilişkinizi düzeltmeye ve belirli prensipler koymaya çalışmanız gerekiyor. Birbirinize olan hisleriniz hala yoğun olsa da, partneriniz size olan inancını kaybetmiş gibi görünüyor.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar size iş arkadaşlarınız ve muhalifleriniz karşısında belirgin bir avantaj sunuyor. Bu avantajın tadını çıkarın ve özellikle de organizasyon ve strateji kapasiteleriniz üzerine yoğunlaşın. Yükseleni Boğa olanlar iş ilişkilerinde özellikle dikkatli olmalılar. Yengeç burcundan birinin fesatlığı önemli bir proje için tehlikeli olabilir.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi daha keyifli hissedebileceğiniz, yeni şeyler keşfedebileceğiniz fırsatlar var. Uzaklarla, yabancılarla daha çok temas edebilirsiniz.

Başak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bu bir kaç gün, dış ortamlarda, değişik yer ve insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bugün kendinize olan güveninizle işlerinizi halledeceksiniz.