Başak

Başak burcu yorum arşivi

11 November 2023 Başak burcu yorumu

Arkadaşlarınızın ve yakınlarınızın sorun olarak yaşadıkları konuları çözümlemek için yardımcı olacaksınız. Sezgilerinize güvenebilir ve yol gösterici olabilirsiniz. Aslında keyfiniz yerinde ve gelişmelerden memnunsunuz. Fakat geleceğe yönelik beklentileriniz arttığı için hırslı bir tavır içine girmeniz mümkün. İlişkilerinizi gözden geçirecek ve yepyeni hayaller kuracaksınız. Özellikle güç ve başarının hayalini kurabilirsiniz. Etkileyici kişiler ile ilişkileriniz güçlü olacak. Yeni atılımlarda bulunmak için güçlü arzularınız olabilir fakat gelişmeler beklediğinizden yavaş olacak. Sabırlı olursanız, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak.

Başak burcunun bugün genel durumu

Başarının gezegeni Jüpiter, burcunuza faydalı etkiler gönderiyor. İyimserlik size tam bir vizyon kazandırarak, belli bir özgüvene erişmenizi sağlayacak. Sevgilinizin bazı tavırları eski aşklarınızdan birini hatırlatacak. Partnerinize karşı çok samimi olarak, bu konuyu açıkça tartışacaksınız.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar sezgileri destekliyor ve kazanç artırmak için doğru yolları öneriyor. Bu fırsatı uzun zamandır yapmak istediğiniz projeleri ön plana getirerek değerlendirin. Yıldızlar ikinci dekantta doğanlara aceleci harcamalardan kaçınmalarını öneriyor. Dolandırılabilir ve borca girebilirsiniz.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün evde ve yakın çevrede hareketlilik daha fazla olabilir. Aynı zamanda evde meşgul olabilecek konular bulabilirsiniz.

Başak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu yenilenme arzunuz yüksek. Yeni fikirler, aileden gelen önerileri değerlendirebilirsiniz. Güvensiz ve savunmacı davranmayın, yeni fikirler denemek için fırsatlar yaratın.