Başak

Başak burcu yorum arşivi

07 December 2023 Başak burcu yorumu

Sabah saatlerindeki yoğunluğunuz öğlene doğru azalacak ve dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Yakınlarınızla ilgilenecek, çocuklar, kardeşler ve arkadaşlarınıza yardımcı olacaksınız. Eviniz veya iş yeriniz ile ilgilenebilir, bazı değişiklikler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Bu arada alacağınız bazı haberler hayal gücünüzü uyandırabilir ve kuruntu sayılabilecek fikirler zihninizde oynaşabilir. Sizin düşündüğünüzden daha farklı düşünen kişiler ile tartışmaktan kaçının. Günün ilerleyen saatlerinde sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz ve isteklerinizi hoş bir biçimde ortaya koyacaksınız. Kafanız karışık olsa bile ilişkileriniz daha sıcak olacak.

Başak burcunun bugün genel durumu

Gerçek değerinizi kanıtlayabilecek ve sizdeki potansiyeli göremeyenlerden intikamınızı alabileceksiniz. Canınız sıkılacak ve kendinize ait bir alan yaratmak için sevgilinize yalan söyleme isteği duyacaksınız.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlar iş konusunda olumlu olacaklar ve bu da size iş arkadaşlarınızla çalışma fırsatı ve bir terfi olasılığı getirecek. Bugün iş arayışında olan geçler harika fırsatlar yakalayacaklar. Yıldızlar çiftlik ve restoran sektörlerinde araştırma yapmaya odaklanmayı tavsiye ediyor.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailenizle ilgili konuşmalarda geçmişle ilgili konularda fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Güvende olduğunuzu hissettiğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Gün ortasında kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Eve ait konular gündeme gelebilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Sorumluluklarınızın altından kalkmak için plan yapmalısınız.

Başak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Uzun süredir haber almadığınız ya da sürtüşme nedeniyle görüşmediğiniz yakınlarınızla temas edebilirsiniz. Yarım kalan sizi meşgul eden işleri tamamlamak için gün verimli.