Başak

Başak burcu yorum arşivi

11 December 2023 Başak burcu yorumu

Sanki gerçekmiş gibi göreceğiniz rüyaların etkisi ile uyanabilir ve güne farklı bir enerji hissederek başlayabilirsiniz. Bilinçaltınızın derinlerinden yükselen kaygılar düşüncelerinizin dağılmasına neden olabilir. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. Ayrıca duyduğunuz haberlerin doğruluğunu araştırmalısınız. Bu arada küçük el aletleri ve iletişim cihazları ile ilgili ufak tefek sorunlar çıkabilir. Aradığınız belgeler yerinde olmayabilir ve bu arada daha önce kaybettiğinizi düşündüğünüz eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bugün yakınlarınızın sorunları ile ilgilenebilir, eviniz veya iş yerinizde bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Böylece kafanızı karıştıran fikirleri de düzenlemiş olursunuz.

Başak burcunun bugün genel durumu

Negatif yönünüzün sizi kontrol etmesine izin vermeyin. Prensiplerinizde katı olacaksınız. Sonunda daha sakin olacak ve daha az endişe duyacaksınız. Çok bencil davranacaksınız, fakat sevgilinizin kendine olan sevgisini zedeleyecek bir şey yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu Kariyer Durumu

İş günü kusursuz geçecek; sayenizde üzerinde çalıştığınız projeler zorlu aksaklıklardan kurtulacak. Başarı ve terfi size elinizle tutabileceğiniz kadar yakın. Özellikle ikinci dekantta doğanlar çok şanslı olacaklar. Rüyanızda rakamlar görürseniz not alın; size hatırı sayılır bir ikramiye kazandırabilirler.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerinizde daha başaralı olabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde daha yorucu koşullar söz konusu. İlerleyen zamanlarda sevdiklerinizle zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili riskli girişimlerde bulunmaktan kaçınmayacağınız bir gündesiniz.

Başak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Yaşam enerjinizi düşüren hesaplaşmalar yaşanabilir. Geçmişin yükünü bugüne yansıtırsanız sevdiklerinize karşı takıntılar, baskıcı tutumlar söz konusu olabilir.