Başak

Başak burcu yorum arşivi

14 December 2023 Başak burcu yorumu

Sabah biraz gergin olabilirsiniz. Ilık bir duş alıp kendinizi rahatlatın. Sevdiğiniz kokular ve bitki çayları ile duygularınızı dengeleyebilirsiniz. İsteklerinizin zorlayıcı etkisi geriliminizi arttırıyor. Ancak sabırlı ve disiplinli davranarak yoğunlaşan duygularınız ile başa çıkabilirsiniz. Üstelik büyüklerinizin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. Önemsediğiniz kişilerin takdir ve desteği ile karşılaşmak moralinizi yükseltecek. Öğle saatlerinde duygularınız değişecek ve geleceğe yönelik hayaller kuracaksınız. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Güçlü ve etkileyici kişilere aşık olabilirsiniz.

Başak burcunun bugün genel durumu

Birisi sizin iyi niyetinizden ve varlığınızdan fayda etmeye çalışacak. Kimin üzerine gitmeyi göze alacağınıza doğru karar verin. Bir arkadaşınızın partneri, onu küçük düşürmeye çalışacak ve siz de bu sorunu çözme ihtiyacı duyacaksınız.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlar bir süre önce başladığınız bir anlaşmayı sonuçlandırmak ve yeni anlaşmalar yapmak için sizi destekleyecek. Bu da borçlandığınız parayı kurtarmanıza olanak verecek. Kartlarınızı doğru kullanın. Eğer ikinci dekantta doğmuşsanız size kaçırmamanız gereken birçok fırsat sunacak olan yıldızların çok olumlu etkilerinden faydalanabileceksiniz.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde ilişkide olduğunuz insanlarla gergin durumlar içinde kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili kendinizi daha fazla ön plana atmak sizi yorabilir. Bazı konularda detaycı tavrınız sizi zor duruma sokabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde dengede kalmaya dikkat edin. Uğraştıran durumlar söz konusu.

Başak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde pratik ve hızlı çalışabilirsiniz. Zihinsel faaliyetlerdeki yoğunluk günlük işlere yansıyacaktır. Bitirilmesi gereken işler ve zaman yönetimi konusunda sabah saatleri verimli. Öğleden sonra eş ya da partneriniz ile vakit geçirebilirsiniz.