Başak

Başak burcu yorum arşivi

22 December 2023 Başak burcu yorumu

Bugün duygularınız yoğun ve derin... Ancak isteğiniz güçlü... Gelişmeler ağır ve sabır gerektiren türde olsa bile gelişmeleri bekleyecek kadar sabırlı davranacağınız bir dönemdesiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik ilişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Şanslı olduğunuzu düşüneceğiniz fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönem ve yabancılar ile iş birliği yapabilirsiniz. Veya iş birliği yapabileceğiniz, fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz ve şimdiye kadar bilmediğiniz konular hakkında bilgiye sahip kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Bu akşam meydana gelen Kış Gündönümünde hayal gücünüz uyanabilir ve ideallerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz.

Başak burcunun bugün genel durumu

Satürn sizi zorlayacak. Gözünüzü açık tutun ve dikkatli olun. Olaylara aceleyle yaklaşmayın ve her zaman sakinliğinizi koruyun. Bir arkadaşınızla buluşmaya gideceksiniz ve gayriihtiyari, sevgilinizi bir başkasıyla konuşurken göreceksiniz. Bu sizi kızdıracak ve kıskançlık duyacaksınız.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Bu iyimser gün sizi iş ve çalışma görevlerinizden uzaklaştıracak. Eğer yapabilirseniz gevşeyip gerçeklik duygunuzu kaybetmemeye çalışın. Gençler günlerini en iyi kendi hedef ve beklentilerini etraflıca düşünerek değerlendirebilirler. Sadece bu şekilde kendi araştırmalarını yönetebilirler.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay, ailenizi ilgilendiren bir konu üzerinde düşünme gereği getiriyor. Gelecek planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Başak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Daha iyisini yaratma arzunuz yüksek. Sevdiklerinizle ilgili işler, düzen gerektiren konularla meşgul olabilirsiniz. Dolunayla birlikte koşulları dönüştürme gücünüz artıyor. Ertelenmiş sorunları çözebilirsiniz.