Başak

Başak burcu yorum arşivi

11 January 2024 Başak burcu yorumu

Bugün kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Geleceğe yönelik istekleriniz yükselecek ve olaylara farklı açılardan bakacaksınız. İyimser ve anlayışlı kişiler ile karşılaşabilirsiniz veya saygı duyduğunuz kişilerin size karşı anlayışlı ve ilgili davranmalarından etkilenebilirsiniz. Sizin önem verdiğiniz kişiler tarafından ciddiye alındığınızı göreceksiniz ve kendinize olan güveniniz yükselecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz ve girişimlerinizde başarılı olabilirsiniz. Sağlık konuları, alternatif tedavi yöntemleri, şifa ve gençlik iksirleri, doğal yöntemleri araştırabilirsiniz.

Başak burcunun bugün genel durumu

Durgunsunuz, bu da sinirlerinizi bozuyor ve bugün yaptığınız hiçbir şeyden tatmin olmamanıza sebep oluyor; biraz hayal kurmaya çalışın. Partnerinizin taleplerine karşı duyarsız kalmaya daha fazla devam edemezsiniz; er ya da geç partnerinizin dırdırına maruz kalacaksınız.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Normal bir dönemden sonra işler olumlu bir şekilde hareketleniyor. Rüzgâr sizden yana; sonunda etrafınızdakilerle ahenk içinde olduğunuzu hissedeceksiniz. Eğer multimedya ile ilgiliyseniz yıldızlar sizin yanınızda olacak ve potansiyelinizi en iyi hale getirmenize yardımcı olacaklar; böylece kar fırsatlarınız da artacak.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İlişkinizde keyifsiz anlar yaşanabilir. İlişkinizde denge ve uyum arayışı içine girebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

Başak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İletişim arzunuz yoğunlaşırken, olaylara fazla iyimser yaklaşıp kolay kandırılabilirsiniz. Özdisiplin ve içsel gücünüz düşebilir. Sizi aşağı çeken, ihtiyaçlarını karşılamak için size ya da başkalarına bağımlı olan insanlara karşı tedbirli olun.