Başak

Başak burcu yorum arşivi

15 January 2024 Başak burcu yorumu

Duygularınız giderek yoğunlaşıyor ve dikkatinizi isteklerinize yönelteceksiniz. Büyükanne, teyze veya saygı duyduğunuz hanımlar ile ilişkileriniz daha kuvvetli olacak. Bu arada eski dostlarınızla haberleşebilir ve uzun zamandır görmediğiniz eski sevgili ile karşılaşabilirsiniz. Veya eski sevgiliden haber alabilirsiniz. Duygularınız derinleşebilir ve geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz. Gelişmeler yavaş olabilir fakat isteklerinizi gerçekleştirdiğiniz duygusu içinde olacaksınız ve sevdikleriniz ile ilişkileriniz daha sıcak olacak.

Başak burcunun bugün genel durumu

Size yakın biri sizin ustalıkla üstesinden gelebileceğiniz cazip bir teklifte bulunacak. Hatta, görünürde daha fazla kazanç var. Partnerinizin çok beğenmediği ve kendinden bahsetmekten kaçındığı insanların önünde, onun hatalarını yüzüne vurup, kabalık etmekle suçlanabilirsiniz.

Başak Burcu Kariyer Durumu

İş günü kusursuz geçecek; sayenizde üzerinde çalıştığınız projeler zorlu aksaklıklardan kurtulacak. Başarı ve terfi size elinizle tutabileceğiniz kadar yakın. Özellikle ikinci dekantta doğanlar çok şanslı olacaklar. Rüyanızda rakamlar görürseniz not alın; size hatırı sayılır bir ikramiye kazandırabilirler.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Keşfetme ve özgürleşmek için yeni yolculuklara çıkmak için plan yapmaya başlayabilirsiniz. Gün içinde güven arayışı içinde olacağınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Para konusunda istikrarlı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu yaratıcı becerileri açığa çıkarma ve ifade etme, çocuklar, romantik konular alanında yenilenme gerektiren durumlar, kriz yönetimi söz konusu. Güvenli alan arayışınız artarken; katılaşmış, faydasını yitirmiş değerleri, yöntemleri sorgulayabilirsiniz.