Başak

Başak burcu yorum arşivi

03 February 2024 Başak burcu yorumu

Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Zihinsel faaliyetiniz hızlandığı bir dönem ancak dikkatinizi tek bir konuya odaklamanız zor olabilir. Evraklar, faturalar, yapılması gereken işlerinizi planlamanız zor olabilir. Veya planlarınızın dışında ortaya çıkan durumlar kafanızı karıştırabilir. Bu arada yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir veya arkadaşlarınıza yardımcı olmanız gerekebilir. Endişelerden uzaklaşın ve dikkatinizi projelerinize odaklayın. Kafanız karışık olsa bile iyimser duygularınız yüksek ve dostlarınızın desteğini aldığınız bir dönemdesiniz.

Başak burcunun bugün genel durumu

Özel hayatınızda hoş bir hava yakalayabilirsiniz. İlişkileriniz son derece yumuşayacak ve iletişimleriniz yaratıcılığınızın da yardımıyla oldukça keyifli hale gelecektir. Sevdiklerinizin hoş sürprizleri ile karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Özel hayatınızda hoş bir hava yakalayabilirsiniz. İlişkileriniz son derece yumuşayacak ve iletişimleriniz yaratıcılığınızın da yardımıyla oldukça keyifli hale gelecektir. Sevdiklerinizin hoş sürprizleri ile karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sağlığınız veya maddi durumunuzla ilgili bir tartışma büyüyebilir. Dolayısıyla, ortada zorlayıcı bir durum yoksa konuşmaları iki gün ertelemek daha iyi olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimizi gösterme isteğimiz artıyor. Enerjik ve heyecanlı olduğumuz bir gündeyiz. Ancak, özgüven patlaması veya herkesin kendi fikrinin doğruluğunda ısrarcı olması nedeniyle ufak tefek tartışmalara da açık bir gün olabilir. Akşam saatlerinde oldukça yaratıcıyız, aklımıza düşen değerli fikirleri değerlendirebilir veya yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Sürprizler de var, ama Çarşamba geçişinde yaşanacak dolunay etkisi hafif hassaslaştırabilir, abartılı duygular yaratabilir veya strese neden olabilir. Ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Ortaya çıkan, aydınlanan olaylar, sonuçlanan ya da sonlanan işler dolunayların ( +\-5 gün) etkileri arasındadır. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gizli kalmış konular gündeminizi etkileyebilir. Yaşadığınız olaylardan ötürü duygusal baskı altında olduğunuzu hissedebilirsiniz. İletişimde çatışmalardan uzak durmanızda fayda var. Gün içinde kabullenme içinde olacağınız durumlar olabilir. İşlerinizi bitirmeniz için gün içinde uygun fırsatlar bulacaksınız. Sabrınızla bugünü en iyi şekilde atlatabilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarının olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, kendinize zaman tanımalı, koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmek itemiyor ve değişik yöntemlerle duygularınızı gizlemek istiyorsunuz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün çok fazla şeyi kafanıza takmamaya çalışın. Bazı işleri çok fazla plan program yapmaktan, detay düşünmekten kendi içinizde büyütüp içinden çıkılmaz hale getiriyorsunuz. Biraz akışa bırakın ve vesveseden sakının.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.