Başak

Başak burcu yorum arşivi

05 February 2024 Başak burcu yorumu

Sevgili Başak, bugün Venüs’ün olumlu etkisiyle sevgi dolu olacaksın ve mutluluğunu gölgeleyen engelleri birer birer ortadan kaldıracaksın. Hayallerine kavuşmak için bundan daha iyisi Şamda kayısı diyebilirim. Harekete geçmelisin bazı engellerle karşılaşsan da yılmadığın için başarı senin olacak. Ürkekliğinden sıyrılmalısın. Ay’ın bulunduğu konum, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. Siz üzerine gittikçe, onlar kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olacağı için kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

Kariyer

Ailevi konular gündeme gelebilirler ve aile büyükleri ile görüşüp üzerinizdeki bazı sorumlulukların başkasına devredilmesini isteyebilirsiniz. Bu haklı talebiniz kabul görecektir.

Genel Yorum

Bugün, yaşamın maddi yönüne ve maddi zevklerine yönelebilirsiniz. Bu, olasılıkla pahalı ve lüks alışverişler yoluyla gerçekleşecektir. Kendinize hakim olmanız, masraflarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir. Dolayısıyla, iyi niyetli bile olsanız, bugün için sessiz kalmanızda fayda var. Önümüzdeki birkaç gün ise, keyifli günler olabilir(içsel bir gerilim hissedilse de). Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, önemli işleri veya evraklarla ilgili konuları halletmek için zihnimizin hareketli olacağının göstergesi. Rapor veya tez hazırlamak için uygun 5 günlük süreçteyiz. Detayları kolayca yakalayabiliriz. Aynı zamanda sır saklama yeteneğimizin yüksek olacağı günler. Ancak, öğle saatlerinde ve akşama kadar, Ay?ın olumsuz açıları(özellikle geçen hafta Perşembe ve Cuma günleri sıkıntı yaşayanlar ağırlıklı), ilişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere, dalgınlıklara, yanılsamalara, aldanışlara, belirsizliklere veya kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kendimizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Ancak, girişte yazdığım olumlu etkiler diğerlerini biraz olsun hafifletip sağlam bir duruş sergilememiz ve doğru bir yol haritası çizmemiz için yardımcı olacaktır. Sonuçta, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz ve yeniliklere açık bir haftadayız ve tartışmalarla vakit kaybetmemeliyiz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak için olayları detaylandırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konulara hizmet etme isteği içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde yaşayacağınız duygu yoğunlukları imajınızı değiştirmek istemenize neden olabilir. Bedene ait konular ön plana çıkabilir, sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Midenizle ilgili problemlere dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sizi sorumluluk altına sokan bazı işlere girmek zorunda kalabilirsiniz bugün. Nasıl olursa birilerinden destek alır altından kalkarım diye düşünüyorsanız yanılabilirsiniz. Elinizden gelenin yetmesi üzerine kurun planlarınızı.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.