Başak

Başak burcu yorum arşivi

08 February 2024 Başak burcu yorumu

Kafanızı karıştıran durumlar olabilir ve siz çok hızlı düşünebilirsiniz. Zihinsel faaliyetinizin hızlandığı bir dönem ve gelişmeler sizin beklediğinizden daha başka yönde olabilir. Endişeli fikirlerden uzaklaşın ve dikkatinizi sevdiğiniz konulara odaklayın. Aslında bugün kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Bilgisine güvendiğiniz ve önem verdiğiniz kişiler ile görüşmek sizi rahatlatacak. Bu arada ilaçlar ve kimyasallar ile ilgileniyorsanız, tedbirli olmanız gerekiyor. Ayrıca sağlığınıza özen göstermelisiniz. Özellikle burcun ilk günleri doğmuş olanların kafası karışık olduğu için kolay hastalanabilir, hemen nezle olabilirler.

Başak burcunun bugün genel durumu

Dikkatinizi maddi meselelere verebilirsiniz. Bütçenizi ve maddi planlamalarınızı gözden geçirmeniz mümkündür. Birikimlerinizle ilgili yeni girişimlerinizin olması günün ana konusu haline gelebilir.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Size ödenen para konusunda hoşnutsuzluğa kapılabilir ve ilgili kişilerden zam istemeyi düşünebilirsiniz. İleriki günlerde, talepte bulunmaya gerek kalmadan maaşınızda artış yapılacağı haberi de gelebilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Parasal konularda daha fazla düşünmeniz gerekebilir. Elinizdeki kaynakları düşünmeden harekete geçmemelisiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, yapacağınız her türlü çalışmalarda yardım almayı ret edebilirsiniz. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de, şans size gelecektir. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yaşamınızda özel biri yoksa eğer bugünlerde yeni ve sizin için ilişki anlayışınızı kökten değiştirecek biri hayatınıza girebilir. Ön planda düşünmediğiniz eğlenceyi yaşamınıza rengarenk katacak bir ilişkiye hazırlayın kendinizi.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.