Başak

Başak burcu yorum arşivi

09 February 2024 Başak burcu yorumu

Hareketli bir gün geçireceksiniz ve içinizden yükselen duygular sizi dışarı çıkarabilir. Sevdiğiniz yerlerde dolaşmak ve dostlarınız ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmayı başarabilirsiniz. Duyduğunuz bazı haberler kafanızı karıştırmış olabilir ancak moraliniz yüksek ve olaylara daha iyimser açıdan bakabilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile sorunlardan uzaklaşabilirsiniz ve geleceğe yönelik istekleriniz ile ilgilenebilirsiniz. Bugün uzaklarda yaşayan dostlarınız ile haberleşebilir ve çevre gezilerine çıkabilirsiniz. Böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Başak burcunun bugün genel durumu

Bugününüzü yakın arkadaşlarınızla birlikte geçirmek için istek duyabilirsiniz. Sohbetlere katılma, renkli ortamlarda bulunma, çeşitli faaliyetlerde yer alma isteğinizi bastırmaya çalışmayın.

Başak Burcu Kariyer Durumu

İş dünyasının sizi yapmaya ittiğini düşündüğünüz şeyler hakkında düşünebilirsiniz. İlerleyeceğiniz yön, ileriki günlerin getireceği şartlar ile değişebilir. Bundan memnun olabilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda uğraşmanız veya olayları aydınlatmanız durumunda yapılması gereken işlerin halledilmesi daha kolay olacaktır. İstediğiniz takdirde, ajandanızda bulunan her işin altından kalkabileceğiniz bir haftadasınız. Tüm burçlar için gün geneli: Ay?ın olumsuz açıları nedeniyle, gece saatlerinde belli belirsiz bir gerilim veya huzursuzluk yaşanmış olabilir. Ancak, güne daha şanslı başlıyoruz. Özellikle, eğitim, hukuk, sözleşmeler, estetik veya sanatla ilgili konular ya da ticaret başlıklarında destekleyici etkiler söz konusu. Gün genelinde olumlu açılara sahip olan Ay, daha uyumlu ilişkiler kurmamız, otorite konumundaki kişilerle veya partnerimizle dengeyi ve uyumu yakalamamız için bize yardımcı olacaktır. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilir. Yeni bir bütçe planlamasına gidebilirsiniz. İşlerinizde başarılı sonuçlar elde edeceğiniz zamanlar var. Şanslı bir gününüzdesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle gün içinde daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, yapacağınız her türlü çalışmalarda yardım almayı ret edebilirsiniz. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de, şans size gelecektir. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Elinize geçen paranın kalacağı ve güvende olacağı yeri de ayırın mutlaka. Böyle bir tedbirli planınız olmazsa eğer çok rahat harcamalar yapıp elinizdekinin değerini bilmek konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Boşa gitmesin.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.