Başak

Başak burcu yorum arşivi

10 February 2024 Başak burcu yorumu

Bilincinizin derinlerinden yükselen unutulmuş arzular rüya aracılığı ile ortaya çıkabilir ve sabah gördüğünüz rüyaların etkisi ile güne başlayabilirsiniz. İdeallerinizin değişmeye başladığını hissedebilirsiniz ve buna bağlı olarak düşünceleriniz de değişebilir. Bu arada karar vermek için aceleci davranmayın. Gün içinde alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar hayal gücünüzü uyandırabilir ve endişeli düşünceler içine girebilirsiniz. Hayallerin dağıtıcı etkisinden uzaklaşın ve hayal gücünüzü yapıcı yönde kullanmak için özen gösterin. Dostlarınızın ve sevdiğinizin desteği moralinizi yükseltecek.

Başak burcunun bugün genel durumu

Miras, nafaka, tazminat gibi hukuki süreçleri de kapsayan konularla ilgili bazı girişimlerde bulunmayı tasarlayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bir hukuki danışmanla görüşmeleriniz olabilir.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Yakın çevrenizle, özellikle de iş arkadaşlarınızla ilgili bir maddi konu gündeme gelebilir. Bu konuyla ilgilenmeniz ve çözüm bulmaya çalışmanız mümkündür. İş çevreniz de sizin bir sorununuzu çözebilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Endişelenilenin aksine, artık sizin için uygun olmayan plan, iş, ilişki veya anlaşmaların içinde bulunmak zorunda değilsiniz. Bunun yerine, daha yararlı proje, ilişki veya planları yapılandırmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde fikir çatışmaları söz konusu olabilir. Fikrinde ısrarcı olan kişilerle uğraşılması gerekebilir. Oysa, önemli görüşmelerimizi öğle sonrası saatlere bırakabilirsek rahat diyaloglar kurmakla kalmayıp hayalci yaklaşımlar dahi geliştirebiliriz. Akşam saatleri manevi duygularımızı güçlendirip ruhsal veya dinsel çalışmalar yapmak için uygun görünüyor. Hastalıklara şifa veren etkilerden faydalanmaya bakalım. Ay?ın Akrep?te olması sevgi, aşk, tutku, şüphe, mistik konular türünde başlıkları da gündemimize taşıyacaktır. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Konuşmaların ve yazışmaların olduğu hareketli bir gündesiniz. Bununla birlikte iletişimde olduğunuz kişileri anlamak için çaba sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Stres altında yargılayıcı tutum takınmamaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulara tepkisiz kalmakta fayda var.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. Bugün, Ay, para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün haber alış verişleri, kargo, mektup ya da teknolojik bir ulaşım yöntemi ile beklediğiniz bir sonuç varsa tüm işlerinizi gelecek olana göre planlamayın. Gecikmeler ya da beklentinizi karşılamayan şeyler olabilir.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.