Başak

Başak burcu yorum arşivi

11 February 2024 Başak burcu yorumu

Güne sakin bir başlangıç yapacaksınız ve iç dünyanızda çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz. Çevrenizi gözlemleme yeteneğiniz ve sezgileriniz oldukça olumlu olacaktır. Düşüncelerinizde her zamankinden fazla yoğunlaşıyorsunuz ancak gereksiz bazı detaylar sizi çok uğraştırabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise enerji düzeyinizde oldukça önemli bir artış olacaktır. Yeni başlangıçlar yapmak için elinize çeşitli fırsatlar çıkacaktır ve bunları sonuna kadar kullanmak isteyeceksiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir. Siz ve çevrenizdeki kişiler için belli işlerin tekrar ilerlemeye başlaması mutluluk kaynağı olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır geri harekette olan, yanlış anlaşılmalara veya iletişim sorunlarına neden olan Merkür bu akşam doğru harekete geçiyor. Hemen olmasa da, birkaç gün içinde iletişim araçlarıyla, ulaştırma veya elektrik elektronik başlıklarındaki konularla ilgili aksiliklerin düzelmeye başladığını görebiliriz veya bazı işlerimiz daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Kendimizi abartılı şekilde ortaya koymamayı veya tutarlı isteklerde bulunmayı ve kibirden uzak durmayı başarabilirsek ilişkilerimizin daha rahat akacağı veya işlerimizin istediğimiz şekilde gelişebileceği bir gündeyiz. Tartışmalardan uzak duralım. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. Bugün, Ay, para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İş arkadaşlarınız ve gününüzü paylaştığınız insanlarla telafi ettiğiniz ya da olduğundan büyüttüğünüz bazı anlaşmazlıklar yaşadınız geçtiğimiz günlerde. Eğer çözüm niyetiniz olursa ilerleyen günler çok daha destekleyici olacak.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.