Başak

Başak burcu yorum arşivi

12 February 2024 Başak burcu yorumu

Yakın çevrenizde sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olacaktır. Arkadaşlarınızla birlikte kısa süreli planlar yapabilirsiniz ve ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz ancak eski bir hatanızı değerlendirmeye alabilirsiniz ve bu sizin gerilime girmenize neden olabilir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz. Yeni bir girişimde bulunabilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler normal tarzlarının tamamıyla dışında davranarak sizi şaşırtabilirler. Bazı iş veya görevleri güvendiğiniz kişilere pay etmenin faydası olabilir. Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz. Sizin kadar yetenekli bir kişiyle iş birliğine gitmenin faydasını görebileceğiniz günler. Değişimden korkmamanız takipçilerinizi etkileyecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz haberlerde gecikmeler yaşanabilir. Akşama doğru keşfetmek ve seyahat etmek için içgüdüsel istek hissedebilirsiniz. Zihinsel aktiviteleriniz daha fazla olabilir. İlişkilerinize canlılık gelebilir. Gün içinde alacağınız kararları akşam saatlerine ötelemeniz sizin için iyi olacaktır.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yakınlarınızla yapmayı planladığınız seyahat için kendi arzularınız önemli. Bu konuda haklısınız. Fakat, çok da fazla detaylar konusunda ısrarcı olmayın. Maddi konuda zor durumda kalacağınız bir durum görünmüyor ama her zaman ki temkinli yapınızı bırakmayın. Bunu yakın çevrenize de hatırlatmak onlar için olumlu olacak.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Okuduğunu hızlıca anlayan, aldığını çabucak karşı tarafa aktaran bir enerjidesiniz. Ancak herkes sizinle aynı havada olmayabilir. Algı hızlarınızın benzemediği insanlara karşı sabırlı olmanız şart. Özellikle eğitimde bu önemli.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.