Başak

Başak burcu yorum arşivi

13 February 2024 Başak burcu yorumu

Duygusal konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler söz konusu olabilir ve bu sizi karamsar bir ruh haline sokacaktır.İlginizi çekecek bir konuda merak duyacak ve gizli iletişimlerde bulunabileceksiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklamak ve insanlardan gizlemek eğilimdesiniz. İsteklerinizi kabul ettirmek için çevrenizdeki insanların üzerinde baskı kurmak isteyebilirsiniz. Yeni konularda bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler normal tarzlarının tamamıyla dışında davranarak sizi şaşırtabilirler. Bazı iş veya görevleri güvendiğiniz kişilere pay etmenin faydası olabilir. Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz. Sizin kadar yetenekli bir kişiyle iş birliğine gitmenin faydasını görebileceğiniz günler. Değişimden korkmamanız takipçilerinizi etkileyecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Ailenizle ilgileneceğiniz zamanlar var. Günlük sorumluluklarınızda unutkanlık yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Evinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Akşam saatlerinde daha dışa dönük şeyler yaşamak isteyebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, ilişkilerinizi olumlu yönde kullanacaksınız.Birlikte olduğunuz kişilerin sürpriz davranışları karşısında,şaşırabilirsiniz. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Maddesel konularla ilgili yeni değişimlere ihtiyaç duyacak ve bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz.Bazı gerginlikleriniz için rahatlamayı denemelisiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün evden çıkıp dışarıdaki işlere koşturmak zorunda olsanız bile aklınız evde kalacak. Yapılması gereken ancak ihmal edilmiş şeyler veya belki de unutulmuş sorumluluklar sonrasında diğer şeylere adapte olmanızı zorlaştıracak.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.