Başak

Başak burcu yorum arşivi

14 February 2024 Başak burcu yorumu

Genel çevrenizde yada kariyerinizle ilgili bazı tatsızlıklar ve mücadele etmeniz gereken bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve gereksiz şeyler için zaman harcayabilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşama ve ani karar değişikliklerine gitme ihtimaliniz var. Bu gün her türlü girişimden uzak durmalı ve olaylara soğukkanlı yaklaşmaya çalışmalısınız. Moral durumunuz iniş çıkışlar gösterebilir ve olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz. Genel çevrenizdeki sorunlara esnek yaklaşmaya çalışmalısınız. Duygusal bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir. Olumsuz düşünmeyin. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün evle ve yakın çevrenizde olup bitenlerle daha fazla uğraşabilirsiniz. Duygusal alanda bazı dengesizlikler, aşırılıklar olabilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Yay'da ilerleyen Ay, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak ve geçmiş bilgi birikiminizi kullanacaksınız. Finans konularında yaşadığını pürüzleri en kısa sürede toparlayabilirsiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısı evde tembellik yapmak isteğiniz yoğun. Keşke biri benim adıma bir şeylerin ucundan tutsa ya da benim adıma bir bahane uydursa diyorsanız vazgeçin bu niyetten. Tamam deyip sonradan başınızı ağrıtabilirler.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.