Başak

Başak burcu yorum arşivi

15 February 2024 Başak burcu yorumu

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Bir konuda ihtiyatsız davranacaksınız. Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlarınız ve iletişimleriniz olabilir. Aynı anda iki ayrı konuyu düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir. Olumsuz düşünmeyin. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günü iyi değerlendirebilir ve kendiniz için çok şey yapabilirsiniz. Duygularınızı anlatmak pek kolay olmasa da harekete geçebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün maddi konularda istediğiniz güveni yakalamak istiyorsunuz.Kişisel çekiminizin güçlü olduğu bir gün. Çevrenizde iletişim içinde olacağınız kişilerin, yaşantınıza sağlayacağı olumlu katkılarını inkar etmiyorsunuz. İlişkinizde bilinçli yaklaşımlarınız karşı tarafın da beklentilerinin tam karşılığı olacak. Kendinizden ödün vermemelisiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Anne babalar çocuğunuzla geçirilen zamanın tadını çıkaracağınız nitelikte bir gün olacak. Çocuk enerjisi ve çocukça davranabilmek size de iyi gelecek. Bırakın size, hesapsız, kuralsız biçimde ne kadar eğlenileceğini göstersin.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.