Başak

Başak burcu yorum arşivi

17 February 2024 Başak burcu yorumu

Kendinize yönelik fikirlerinize yön verebileceğiniz ve düşünmek için bol bol fırsat bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bugün aile ortamında yaşayacağınız olaylar, geleceğe büyük umutlarla bakmanıza neden olabilir. Moraliniz düzelecek. Maddi yönden zor durumda olan bir yakınınızın dertleşme isteğine kalmayacaksınız. Duygusal hayatınız olumlu bir şekle bürünecek. Rasyonel yaşam tarzı size göre değil.

Aşk:

Bugün yeni ilişkiler kurabilir ve farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte güzel günler geçiriyorsunuz fakat özel hayatınızı çevrenizle fazla paylaşmamaya özen gösterin.

İş:

İş yaşamınızda bugün bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizi bugün iyi bir şekilde ifade edebilirseniz, yeni iş olanaklarıyla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

Para:

Maddi durumlarda bazı sorunlarla karşı karşıya kalacağınız bir gündesiniz. Harcamalarınızı borçlarınızı ödemek üzere yoğunlaştırmanız söz konusu olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün insanlarla iletişim konusunda şanslı bir gündesiniz. Kendinize bazı yeni ortaklık ve dostluklar edinebilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli ilişki veya iş birliklerinizdeki kişilerin zayıf ve kuvvetli taraflarını daha iyi görebilirsiniz. Bu kişilerin hayatınıza kattıkları renk ne olursa olsun hoşunuza gidecektir. Dolayısıyla hatalarını yüzlerine vurmamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Beraber çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Verimli zamanlar geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizde sıkışmalar olabilir. Hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi toparlamak için fırsatlar doğabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştıracak. Onlarla enerjinizi birleştirmeyi düşünmeli ve çevrenize de şans vermelisiniz. Keskin mantığınız, mesafeleri kısa sürede almanızı sağlayacak.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün işinizi yokuşa süren, eleştiren insanlar çıkabilir karşınıza. Eleştirilerin amacı size kötülük etmek değil. Sadece yaptıklarınızı tekrar gözden geçirmenizi bekliyorlar. Acele etmeden daha da güzelini yapın diye.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.