Başak

Başak burcu yorum arşivi

20 February 2024 Başak burcu yorumu

Daha gerçekçi olmaya ve işleri zora sokmamaya dikkat ederseniz olanaklarınızı iyi değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Herkese bir şans verilmesi gerektiğini unutmayın ve iyi bir dinleyici ve araştırmacı olun. Bugün gireceğiniz ortamda arkadaş ilişkilerinizle ilgili olarak işe yarar dedikodular duyabilirsiniz.

Aşk:

Duygusal yaşamınızda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin.

İş:

İş hayatınız açısından olumlu bir gündesiniz ve işyerinizde duygusallığınızı arka plana atıp çok disiplinli bir çalışma ortamına gireceksiniz. Başarılarınızın sonucunda amiriniz tarafından ödüllendirileceksiniz.

Para:

Para durumunuza ilişkin bazı sorunları çözümleyeceğiniz bir gündesiniz. Zihniniz bugün iyi çalışıyor ve bu fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz. Bir alım satım işiniz olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aile ortamınızda bir süreden beri gündemde olan konuları yeniden konuşabilirsiniz. Ancak bugün tahminler yapmamanız daha doğru olacaktır bu anlamda yanılgılara düşebilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, haklarınızı korumanız veya istekleriniz için ön plana çıkmanız gerekebilir. Devamındaki iki hafta içerisinde iş değişikliğine gidebilir, iş hayatınızla ilgili bir yenilik yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay?ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn?le ters açıda olan Ay?ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızla ilgili konuları gündeminize taşıyabilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmek ve işlerinizi bitirmek için yüksek efor sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı tedbirli olmalısınız. Sabah saatlerinde kurallara uygun davranmak sizi zor durumlardan kurtarabilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevresel ilişkilerinizde geleneksel olayların karşınıza çıkması, yapacağınız bir çok konunun gelişmesini önleyebilir. Arkadaşlarınızla beraber son durum değerlendirmesini yapacağınız maddi gelişmeleri fazla kafanıza takmayın.. Önünüzde uzun bir zaman var. Acele etmemeli ve bazı olayların üstüne gitmemelisiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir önceki yeniay gibi bu yeniay da sağlık adına atılacak adımları, yeni diyet ve egzersiz programlarını, alınacak tedavileri tetikleyecek. Hayatınıza yeni ve daha işlevsel rutinler katıp eskilerinden kurtulmak için elverişli.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.