Başak

Başak burcu yorum arşivi

21 February 2024 Başak burcu yorumu

Bugün duygularınızla değil, mantığınızı ön plana çıkartarak hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal durumunuzda olduğu gibi düşüncelerinizde de bazı değişimler olabilir. Özellikle ikili ilişkilerde çok dikkatli olmalısınız. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız.

Aşk:

Aşk hayatınızda her şey yoluna girecek. Büyük kavgaları artık sevgilinizle yaşamak istemiyorsunuz ve bu konudaki girişimleriniz ve çabalarınız olumlu sonuçlar verdi.

İş:

Bugün işiniz konusunda yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yalnız insanları yönetme ve istediğiniz gibi yönlendirme konusunda aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız.

Para:

Maddi açıdan çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle çevrenizdeki insanlardan maddi projelerinize ilişkin fikirler alma ve bunları değerlendirme şansınız olacaktır.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınıza ilişkin konularda küçük sorunlar yaşayabileceğinizden kendinizi fazla yormamaya çalışmamalısınız.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İstek ve planlarınızı netleştirebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Ancak, gerektiği gibi çalışmanız ve oldukça yorucu bir tempoya hazır olmanız gerekecek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda, iş birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşkla ilgili yoğun duygular içindesiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür ve Venüs' ten olumlu destek alıyorsunuz. Aşkın bir sanat olduğunu biliyorsunuz. Fakat kıskançlık duygularınızın pekişeceği performans gösterilerinden uzak durmanızda yarar var. Ayrıca beklediğiniz çevresel faktörler önem kazanarak, yatırım konuları gündeme gelecek.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İlişkinizdeki dinamiklerin değişmesini istiyorsanız bunu biraz zamana yaymakta fayda var. Uzun süredir alışılagelmiş bir denge ya da dengesizlik halinin bir günde hızlıca değişmesi için fazla ısrar etmenin çok manası yok.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.