Başak

Başak burcu yorum arşivi

22 February 2024 Başak burcu yorumu

Çevrenizde sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan insanlar var ve onlara karşı oldukça verici bir tutum içerisindesiniz. Bu arada kendi özel hayatınızı da unutmamalısınız. Artık geçici ilişkileri bir kenara bırakmalısınız ve daha önemli ilişkiler adım atmalısınız. Maddi sorunlarınızın yoluna girdiği bu günlerde önemli yatırımlara yönelebilirsiniz.

Aşk:

Uzun zamandır aradığınız gibi bir ilişki kuramamanın sıkıntısı içindesiniz. Duygusal anlamdaki bu boşluğunuzu ortadan kaldırmak için arayıştasınız ve bu konuda yakınlarınızdan yardım bekliyorsunuz.

İş:

Bugün işyerinizde güne sorunlu başlayacaksınız fakat günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan sıyrılacaksınız. Ayrıca bugün size yeni sorumluluklar yüklenecek.

Para:

Paranızı akılcı kullanmayı, para biriktirmeyi bir türlü öğrenemiyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman maddi zorluklar yaşayabiliyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son zamanlarda çok streslisiniz. Buna dikkat etmelisiniz. Bugün aile fertlerinize yönelik harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, pazarlıklar esnasında, ilişkilerinizde veya maddi konularda dikkatli olmalısınız. Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var. Bilgi veya haber saklamanız ya da bazı konuları zorlamanız sizi zor durumda bırakabilir. Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor. Bunun dışında aklınızı kullanarak ilerleyeceğiniz zamanlardasınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay?ın Pluton?la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter? in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde duygusal açıdan kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Siz olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz.. Bugün, çevrenizi sınamak isteyeceksiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İlişkinizdeki dinamiklerin değişmesini istiyorsanız bunu biraz zamana yaymakta fayda var. Uzun süredir alışılagelmiş bir denge ya da dengesizlik halinin bir günde hızlıca değişmesi için fazla ısrar etmenin çok manası yok.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.