Başak

Başak burcu yorum arşivi

24 February 2024 Başak burcu yorumu

Bugün ikili ilişkileriniz konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. İnsanlarla olan diyaloglarınızda bazı güçlükler çekebilirsiniz. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar da yaşayabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir haber ise keyfinizi yerine getirecek.

Aşk:

Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden dolayı aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Sevgi konusunda şanslı bir gündesiniz.

İş:

Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gün. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilirsiniz. Bazı işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.

Para:

Maddi konularda kararsız tutumlar gösterebileceğiniz bir gün. Parasız kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Şansınızı aşırı zorlamamalısınız, harcamalarınıza daha çok dikkat etmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yaratıcı konuların ön planda olduğu bir gündesiniz ama her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Belli koşullarınızın uygulamaya koyarken esnek olmalı ve bu alanlarda size katkısı olabilecek kişileri kaçırmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün hedeflerinize ulaşmak için hayalperest bir gündesiniz. İş hayatınızdaki konulara karşı büyük bir iyi niyetle karşılık verebilirsiniz. Bireyselliğinizi kullanmak isteyeceğiniz zamanlarda olacaktır. Annenizle ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ona karşı fedakar bir tavır sergileyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerde yavaşlama olabilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün sanki bir koruyucu çemberi içindesiniz. Ele aldığınız tüm konularda çıkan aksilikler konusunda olaylardan kıl payı kurtuluyorsunuz. Çevrenizde güvendiğiniz kişilerin sizin aleyhinize konuşması sizi üzmemeli. Çünkü, uzun zaman diliminde, her şey sizin lehinize dönecek ve karlı çıkan yine siz olacaksınız.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün aldığınız bir bilgiye, size tanıtımı yapılan bir ürüne, çok ümit yüklediğiniz bir yabancıyla olan görüşmeye, uzaklardan beklediğiniz bir habere hemen fazla mana yüklememeye gayret edin. Bazı faydalar zamanla çıkabilir.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.