Başak

Başak burcu yorum arşivi

25 February 2024 Başak burcu yorumu

Canlı ve hareketli bir gün sizi bekliyor. İkizler yaratıcılıklarının meyvesini toplamaya başlayabilirler. Hayat yüzünüze gülmeye başlayacak ve siz zekanızı değerlendirmek fırsatını bulacaksınız. Yalnız bir takım ailevi sorunlar sizi üzecek. Bunların da üstesinden iyi niyet ve sukünet ile geleceksiniz. Sizi eleştiren kimi yakınlarınızı tatlı dilinizle ikna edeceksiniz.

Aşk:

Sevdiğiniz kişinin kimi tavırları sizi çok sıkabilir. Ama mükemmel ilişkiyi aramak yanlış. Hele sizin gibi bir İkizlerle. Çünkü siz de partnerinize karşı bazı sorumluluklarınızı aksatıyorsunuz, üstelik romantik tavırlarınız bile bazen yaralayıcı oluyor. Çünkü karşısınızdaki kişi alay edildiğini düşünüyor.

İş:

İş yaşamınızın gelgitleri sizi yorabilir. Nedense, üstleriniz sizi olduğunuzdan daha sabırlı sanıyor. Onların yanlış tavırlarına pek kafayı takmamalısınız. Çalışma hayatıyla özel hayatınızı ayırmanız yerinde bir davranış olacak.

Para:

Para durumunuzda bazı çalkantılar var. Geçtiğimiz aylardan kalan kimi borçlarınız olabilir. Faturalarınız ödemeyi aksatmamalısınız. Kredi kartı, alışveriş kartı vs. borçlarına karşı de duyarlı olmanız ve erteleme yapmamanız gerekecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Mali durumunuzla ilgili düzenlemeler konusunda daha özenli olmalısınız. Dalgınlığınıza son vermek elinizde. Sizi sizden başkası ayıltamaz. Kendinizden başkasına güvenmeyin.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yakında, belli konularda hızla karar vermenizi sağlayabilecek bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdilik, sabırlı olmanız gerekiyor o kadar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay?ın Satürn, Güneş ve Neptün?le olumsuz, Mars ve Venüs?le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars?ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde karar vermekte zorlanacağınız konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pratik çözümler üreterek bu konudan da sıyrılabilirsiniz. İlerleyen saatlerde annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizde vereceğiniz bir davetle arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Maddi konularda hisseli kazançlardan payınıza düşeni almak isteseniz de, hakkınız için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamayı denemelisiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Otorite konumundaki kişilerle, resmi kurumlarla yapacağınız görüşmelerde hırslı ve aceleci tutumunuz pek hoş karşılanmayabilir. Bir an evvel olsun ve sonuç istediğim şekilde gerçekleşsin telaşınıza düşünme payı katabilirler.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.