Başak

Başak burcu yorum arşivi

26 February 2024 Başak burcu yorumu

Bugün aileniz içerisindeki pek çok konu netleşecek ve gelişmeler sizin lehinize olacak. Çalışma hayatınızda sizin haklı olduğunuz anlaşılacak ve geçen günlerin tatsızlıkları sona erecek. Gerek sevgiliniz için gerekse arkadaşlarınız için çok özel bir konumdasınız, gereksiz kaprislerle size duyulan bu sevgiyi yok etmeyin.

Aşk:

Bugün partneriniz ile bir arkadaş toplantısına katılacaksınız. Orada yeni tanışacağınız birinin söyledikleri ile moraliniz bozulacak . İler ki zamanlarda partneriniz ile aranızda sorun çıkaracak olan bu sözler yüzünden oradan erkenden ayrılacaksınız.

İş:

Bugünlerde işinizle ilgili spekülasyonlardan kaçınmalısınız. Finansal bakımdan başarılı olsanız da dikkatli hareket etmek durumundasınız.

Para:

Parasal konularda doğru, yerinde kararlar alabileceğiniz bir gün. Yatırım ya da iş ortaklığı gibi konular üzerinde düşünceleriniz varsa , bugün bun düşünceleri harekete geçirmeniz için uygun bir gün.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Fikirlerinizi başkalarına Kabul ettirme de zorlanacağınız bir gün olacak. Doğru bildiğiniz şeylerin arkasında olmaktan kaçınmayın ve fikirlerinizi sonuna kadar savunun.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor. Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Kişisel düşüncelerinizi ve sırlarınızı kimseyle paylaşmamanızda fayda var. Kendi işinizi yapmalı ve işinize karışan kişilerden sakınmalısınız. Evinizi güzelleştiren değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sosyal gruplarınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ile ilgili beklentileriniz hakkında farklı konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve şanslı hissedebilirsiniz. Akşama doğru yapacağınız planlarda değişiklikler olabilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugünlerde kendinize kalıcı bir mekan yaratmak ya da yaşadığınız mekanı sağlamlaştırmak, ihtiyaç varsa eğer tadilat yapıp düzenlemeler gerçekleştirmek adına hevesiniz var. Bunun oluşturacağı maliyetleri iyi hesaplamak şart.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.