Başak

Başak burcu yorum arşivi

01 March 2024 Başak burcu yorumu

Başınızı alıp bir yerlere kaçmak isteğiniz, isteğinizden çok koşullarınıza bağlı. Bunu ertelemeniz, ilerde bu konuda isteksizlik yaşayacağınız sonucunu doğurmayacak. Ayrıca mevcut durumunuz bu kadar sıkkınlığı gerektirmiyor. Zararlı bir etkileşim içindesiniz. Bunalımlı bir arkadaşınızla bugünlerdeki yakınlığınız, küçük problemlerinizi büyütmeniz açısından sakıncalı olabilir.

Aşk:

Gelenekler, kurallar ve ilkeler sizin için şu sıralar engelleyici nedenler değil. Aşkı, bugünlerde ön plana çıkarabilmeli, aşk ne yönden gelirse gelsin, gönlünüzü açmaya hazır olmalısınız.

İş:

Yetki ilişkilerini biraz abartılı yaşamanız, sizi istismar edilebilecek kadar iyi bir görev insanı yapıyor. Çalışma arkadaşlarınızı hiç olmazsa belli konularda paylaşmaya zorlayabilirsiniz.

Para:

Aile içindeki savurganlık tartışmaları; süreç içinde şaka olmaktan çıkabilir. Bu sıralar yatırım konuları kafanızı meşgul edecek, çevrenizdeki olumlu bir örnekten etkileneceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı şeyler, üstünde durulmaması halinde daha kolay çözümlenebilir. Bir yakınınızı etkilediğini düşündüğünüz kişi kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Zamana bırakın.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önemli konularda kesin kararlar almadan veya belli sonuçlar çıkartmadan önce 4 - 5 gün beklemenizde ve daha şüpheci olmanızda fayda var. Kendi kendinize soracağınız soruların ve yakalayacağınız detayların faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün arkadaşlarınız ve gruplarla ilgili çok şey yapabilirsiniz. Ortak çalışmalar içerisinde çok şey öğrenebileceğiniz bir gündesiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmamalısınız..Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Katılacağınız toplantılardan, organizasyon ve davetlerden güzel arkadaşlıklar ve özel paylaşımlar çıkacak bugün. Bir kısmına eşinizle birlikte katılabilirsiniz. Yalnız katıldığınız ortamlarda da yalnızlık hissetmeyeceksiniz.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.