Başak

Başak burcu yorum arşivi

02 March 2024 Başak burcu yorumu

Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayamamış gibisiniz. Bundan elde edeceğiniz kazançlar, tahminlerinizin üzerinde olabilir. Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

Aşk:

Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, fazlasıyla özel olduğunu unutmamalısınız.

İş:

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Para:

Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Abarttığınız bir sorununuz var. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor. Sorununuzun hissettiğiniz değil de gerçek boyutunu anlamanız için, onu paylaşmanız gerekiyor.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız. Bu alanda sezgilerinize güvenmenin olumlu sonuçlarını gözlemleyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İşlerinizde bilmediğiniz konular gündeme gelebilir. Olaylara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İlişkileriniz de tükendiğinizi hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerinizde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gün içinde çevrenizdeki insanların konularıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün ince hesaplar peşindesiniz. Küçük detayların size kazandıracağı avantajları unutmuyor, olayları değişik açılardan yorumlamayı yeğliyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin sizden bazı beklentileri olacak fakat ayrıntıların üzerinde çok fazla durduğunuz için, karşı tarafın düşünce bazında yorulmasına neden olacaksınız.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Özellikle sevdiklerinizle alakalı konularda olgun ve ağırbaşlı hareket edin. Her ne kadar müdahale etme ihtiyacı duysanız da, bazı durumlarda susup dinlemek, yorum yapıp tepki vermeden önce kendi içinizde tartmak iyi olabilir.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.