Başak

Başak burcu yorum arşivi

03 March 2024 Başak burcu yorumu

Yakın ilişkilerinizdeki sorunlu insanlarla kesmeyi düşündüğünüz alışverişlerde, doğru hesaplar içinde olmaya çalışmalısınız. Bazı kayıplarınızın geri dönüşü olmayabilir. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var. Bu kısa yolculukta daha önceden belirlemiş olduğunuz konularda, sizi birtakım sürprizler bekliyor. Eski dostlarla ortak hayal kırıklıkları içine gireceksiniz.

Aşk:

Ona karşı daha ilgili olmanızda fayda var. Onun size şans tanıyan tavrını, umursamazlık gibi görmeyin. Sevgiliniz bazı şeyleri şimdilik sorun etmiyor gibi görünüyorsa da, siz ilişkinizin problemli geleceğini hazırlıyorsunuz.

İş:

Geçmiş hatalarınızdan çıkardığınız dersleri iyi değerlendirmelisiniz. İlişkilerdeki ayrıntılara bu kez fazla takılmamaya bakın. Kolay, kolay gerginlik yaşamayacağınız bir iş hayatı içinde olmanız bir şans.

Para:

Sağlam olduğunu düşündüğünüz duyumları yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olacak. Bu sevincin arkasında barındıracağınız birtakım kaygıları gizli tutmamanız gerekiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Rahatsızlık duyduğunuz konulara gösterdiğiniz tepki, bazen bir şeyleri düzeltmek yerine tırmandırmaya yol açıyor. Daha nezaketli tavırlarla anlatmaya çalışacağınız sıkıntılarınız, çok daha kolay anlaşılacak.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız. Bu alanda sezgilerinize güvenmenin olumlu sonuçlarını gözlemleyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gizli kalan konulara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Bugün yaşadığınız olayları içsel süreçleri çözmek sizin için çok daha kolay olabilir. İşlerinizin yavaşlaması nedeniyle çıkabilecek problemlere karşı, sakin kalmaya göstermelisiniz. Uğraştığınız konularla ilgili çaba içinde olabilirsiniz. Gün içinde işlerinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızda yanılma payınızın bile olması, sizi çileden çıkarmaya yetiyor. Bugün derin düşünceler içindesiniz. Yaşamınızı farklı yönlerden sorgulamanız sayesinde, detayların arkasındaki gerçek olayları görebiliyorsunuz. Bugün, bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermek yerine olaylara müdahale etmelisiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendi kendinizi dinginleştirmek ve huzurlu bir ortam yaratmak elinizde. Buna engel olacak her türlü dış sesi hatta vesvese yaratan iç sesinizi kısıp ruhunuzu tazeleyin. Ruhsal tarafınızı besleme şansınız yüksek.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.