Başak

Başak burcu yorum arşivi

04 March 2024 Başak burcu yorumu

Cesaretli bir değişme eğilimi sizi çok yenileyebilir. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor.

Aşk:

Ona olan bağlılığınızda endişelere, güvensizliklere hiç yer yok. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız inancınızı yıkmanız gerekiyor.

İş:

Çok yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız olumlu bir özellik. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor.

Para:

Ek kazanç arayışlarınızda eş, dost üzerindeki krediniz sınırsız. İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kafanızda birtakım belirsizlikleri netleştirmeniz gerekiyor. Gelecek düşüncelerinizdeki çok yönlülük, tercihler karşısında zaman yitirmenize neden olabiliyor.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün olan biten bazı olayları görmezden gelmenizde veya bazı sözleri işitmemenizde fayda var. Aksi takdirde, sözlerinin arkasında durmayan ve olayların karışmasına neden olabilecek kişileri kendinize çekmiş olursunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. Gün içinde tembellik etmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Aşk hayatınızda kendinizi sabırsız ve heyecanlı hissedebilirsiniz. İş konusunda gelecek destekleri göz ardı etmemeye özen gösterin.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sosyal ortamlar çerçevesinde; yapmak istediğiniz halde, gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Bu etkinlikler nedeniyle, bilgilerinizi arttıracak kişilerle bir arada olacak, yabancı kültürlere karşı eğiliminiz artacak. Yabancı kişilerle duygusal yaklaşımlarınız da olabilir.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İnişli çıkışlı ilişkiler ve maddi açıdan önünüzü görmekte zorlanacağınız hamleler bugünlerde sizi yoracak. Daha sakin, garanti ve sizi üzmeyecek olanlarını tercih edin. Maddi ortaklıklar konusu özellikle dikkat gerektiriyor.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.