Başak

Başak burcu yorum arşivi

07 March 2024 Başak burcu yorumu

Önemsiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İç dünyanıza dönme eğilimine girebilirsiniz ve hayatınıza ilişkin olayları değerlendirebilirsiniz. Bugün ruhsal anlamda bir yalnızlık yaşama ihtimaliniz yüksek olacaktır.

Aşk:

Duygusal yaşamınızda olumlu gelişmelerin olacağı bir gündesiniz. Kendinizi sevgiye her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz ve çevrenize karşı ılımlı yaklaşımlarınız olacak.

İş:

İş yerinizde günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacak ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz. İş yerinizde bir değişikliğe ihtiyacınız olacak.

Para:

Parasal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ortaya çıkan veya gelişen durumlara itiraz edebilir ve kendi plan programınızı gelişmelere uygun şekilde tekrar düzenleyebilirsiniz. Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: İkili ilişkilerde temkinli ve sakin olunmasında fayda var. Bugün, halledilmesi gereken işleri tamamlayabilir, detay ve titizlik gerektiren işlerle uğraşabilir, hayatımıza çeki düzen vermek isteyebiliriz. Hayalleri bir kenara bırakıp gerçek hayatla ilgili işlere koşmamız ve ayaklarımızın yere basması gerektiğini fark edebiliriz. Bazı amaçlarımıza ulaşabilmek veya planlarımızı uygulayabilmek için, değişken koşullara uygun değişiklikler yapmamız gerekebilir. Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor. Başak, Yay, İkizler veya Balık burçları ufak tefek stres hissederlerse, nedeni bugün Başak burcunda gelişecek olan dolunay olabilir, büyütmemeliler. Ay?ın Pluto ile olumlu, Neptün ve Güneş?le olumsuz görünümü, sabah saatlerinde kandırılmaya veya yanlış kararlar almaya açık olduğumuza, akşam saatlerinde ise, daha güçlü ve kararlı hissedeceğimize dikkat çekiyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda çabuk sonuçlar alamayabilirsiniz. İşlerinizin askıda kalacağı zamanlar var. Pratik çözümleriniz işe yaramayabilir. Anlayış içinde olmaya özen göstermelisiniz. İmaj değişikliğine karar vermek için uygun bir gün olmayabilir. Sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmek size iyi gelebilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güçlü mantığınız her şeyi çok çabuk çözdüğü için, hiç kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz. İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi, sizi de şaşırtacak. Bugün, kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalı, ikili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşinizle aranızda baskı unsuru olabilecekbazı gelişmeler yaşanabilir bugünlerde. Yüzeysel olanlar ve görmezden gelinenlerle ilişkinizde yol almanız mümkün değil. Olaylara dahil olmalısınız. Dışarıdan seyretmek fayda sağlamaz.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.