Başak

Başak burcu yorum arşivi

10 March 2024 Başak burcu yorumu

Atlamak istediğiniz basamağı aşmaya bir kaç ufak engel kalmış. Ama işin zor kısmını aşmışsınız. Bugün içinde aileden biriyle yapacağınız bir konuşmada gerçek fikirlerinizi söylemek istemeyeceksiniz. Kendinize sakladığınız sırları titizlikle korumak istiyorsunuz. Prensip sahibi bir insansınız ama prensiplerinizi uygulamaya pek geçirmiyorsunuz.

Aşk:

Aşk yaşantınızda yaşadığınız güzel gelişmeler sizi oldukça mutlu ediyor. Bugün sevgilinizin size yapacağı özel bir jestten dolayı çok duygulanacaksınız ve ona daha da çok bağlanacaksınız.

İş:

İş yerinizde bazı gelişmeleri tasvip etmeseniz de kabullenmek zorundasınız. Çalışmalarınıza hız vereceğiniz bu dönemde , performansınızla daha da göz dolduracaksınız.

Para:

Parasal konularda bazı beklentileriniz var. Fakat bu beklentiler bir hayalden öteye gitmeyebilir. Bu yüzden parasal konularda daha gerçekçi kararlar almalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son günlerde enerjinizi doğru olarak kullanmıyor ve kendinizi çok fazla yoruyorsunuz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir. Ancak yine de, hukuki, vergilerle ilgili ya da duygusal konuları hızlandırma eğiliminiz şu günlerde istenilen sonuçları yaratmayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Jüpiter?le olumlu açısı günü doğru değerlendirebilmemiz, enerjik ve kararlı olmamız için gerekli koşulları hazırlıyor. Belli girişimlerde bulunabilir, belli olanakları değerlendirebilir, düşüncelerimizi kararlılıkla açıklayabilir, bizimle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelebilir veya destek görebiliriz. Ancak yine de, duygusal anlamda baskı hissedilebilecek bir gündeyiz ve yarın devreye girecek Mars?ın olumsuz açıları bugünden de kendini hissettirebilir. Dolayısıyla olumlu fırsatları görmeye çalışmakta ve risk almamakla birlikte gücümüzü ve enerjimizi önemli amaçlar için kullanabiliriz. Bu esnada, bir not: Belli alanlarda sonuç almak Perşembe ve Cuma günü daha mümkün olabilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Komşularınızla ilişkileriniz gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle iletişiminizin yüksek olduğu bir gündesiniz. İşteki detaycılığınızla, değiştirici bir rol oynayabilirsiniz. Olaylara manipülatif yaklaşabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili olaylarda fırsat yaratacak durumlar söz konusu olabilir. Akşamüstü yaşanan olaylardan aşırı beklentiler içine girebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızdan emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Bugün ,içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken, çevrenizden gelen sitemlere aldırmamalısınız. Gelecek günlerde, sizin gerçek değerinizi anlayacaklardır.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün söylediğiniz sözler eğer ölçüp biçmezseniz farkında olmadan can yakıcı olabilir. Ya da bir lafınız size karşı olacak şekilde kullanılabilir. Ölçüsüz konuşma ve ölçüsüz samimiyetlerden mümkün olduğunca uzak durun.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.