Başak

Başak burcu yorum arşivi

15 March 2024 Başak burcu yorumu

Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz. Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz.

Aşk:

Bugün sürekli arayacak ve sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşıyorsunuz. Ama beri yanda içinizde, bu yeni ilişkiden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var.

İş:

Bugün yapacağınız bir görüşme iş ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Ama siz ilişkilerden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz.

Para:

Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. Yakında küçük bir para haberiniz var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Üçlü bir ilişki içinde bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz. Konuyla ilgili duygusal olmaya hakkınız olduğu yönünde de bir savunmanız var. Sonuçta olayı sorun haline getiriyorsunuz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz. Ancak, ayağa kalkıp silkelenmeli ve tekrar tekrar denemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Aşkta ve sevgi ilişkilerinde hareketli bir gündesiniz. Ancak duygusal açıdan farklı koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Venüs ,Uranüs, Mars karşıt para evinizde ilerken, maddi konuların ayrıntılarında takılabilirsiniz. Sizin pratik zekanız, olayları çok çabuk çözümleyebiliyor. Bugün, her şeyin en iyisini bekliyor ve karşı tarafın inatçı tavırlarından rahatsız oluyorsunuz. Satın alma duygunuzun yoğun olmasına rağmen harcamalarınızı dengeleyebilirsiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün eğlenceli şeyler yapmak, hayatınızda eğer özel biri varsa onunla bir arada planlar yapmak, keyfinizi doyurmak ihtiyacınız çok fazla. Herşeyin dozunda olması sayesinde faydasını göreceksiniz. Kıskançlık nöbetlerine dikkat.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.