Başak

Başak burcu yorum arşivi

16 March 2024 Başak burcu yorumu

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir çıkmazın içinde görüyorsunuz kendinizi. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değil. Ama tavırlı davranmanız, biraz kımıldamanız gerekiyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunu aynı zamanda turistik bir yolculuğa döndüreceksiniz.

Aşk:

Onu terk ederken bir bedel ödeyeceğinizi biliyordunuz. Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

İş:

Yaptığınız iş başvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınız son günlerde bir kabusa dönüştü. Orada yaşadığınız ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz.

Para:

Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sevdiğiniz kişilerin, ailenizin veya yakınlarınızın size düşündüğünüz kadar yardımcı olmadıkları hissine kapılabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ciddi konuşmaların yapılabileceği, önemli anlaşmaların şekillenmesi için kafa yorulabilecek bir haftaya giriyoruz. Zihnimizi ciddi konulara yoğunlaştırmamız gerekebilir. Merkür ve Satürn arasında oluşan olumsuz açı, önümüzdeki bir hafta boyunca iletişim problemlerine, ifade zorluklarına veya ikili ilişkilerde birbirimizi yanlış anlamamıza neden olabilir. İletişim kurmakta zorlanabilir, gereksiz endişelere kapılabiliriz. Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir. Bu süreçte, doğru anlaşıldığımızdan emin olmadan belli diyalogları sonlandırmamamız yararımıza olur. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yolculuklara çıkmak için plan program yapmaktan keyif alabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde teknoloji ile ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevresel koşullarınızı olumlu değerlendirmek için uygun bir gün. Yenilikler için destek almak zorunda değilsiniz. Çevrenize üstünlüğünüzü ispat edeceksiniz. Değişimler için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yalnız ayrıntılardan çabuk sıkılabilir ve bir an önce sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşinizle aranızda geçen bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Sizi anlamadığını ya da kendinizi yeteri kadar ifade edemediğinizi düşüneceksiniz. Konuşmak yerine uygulayın. Yaptıklarınızı gördüğünde çok daha anlaşılır olacaksınız.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.