Başak

Başak burcu yorum arşivi

17 March 2024 Başak burcu yorumu

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Kendinizi sinirli ve isteksiz hissedebilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan bir kızgınlığınız yeniden ortaya çıkabilir. Aceleciliğiniz yüzünden karşınıza çıkan bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşamınızda yoğun duygular yaşayabilirsiniz ancak bu duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Güçlü tutkular hissedebilir ve bunları bir an önce gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi istediğiniz gibi yönelndirmek isteyebilirsiniz.

İş:

İş yaşamınızda örgütlü olarak çalışacak ve her türlü projenizi belli bir plan dahilinde yürütmek isteyeceksiniz. İşiniz konusundaki hırslarınızda genel anlamda bir artış olacaktır ve yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda oldukça dikkatli olacaksınız.

Para:

Maddi konularda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz ve bu konularda kazanç elde etmek için ortaklaşa çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Finans konularında son derece başarılı olabilir ve paranızı iyi bir şekilde yönetebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün beklenti düzeyinizin yükselmesi ve yaşamınızdaki aksak gittiğine inandığınız şeyleri değiştirme isteğiniz çalışmalarınızda hatalar yapmanıza yol açabilir. Hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz alanlarda riske girmekten kaçının.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz. Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay?ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kriz yaratan konulara karşı ön görülü olmanız gereken zamanlar var. Ortaklı para konuları sizi zorlayabilir. Finansal konularla ilgilenmek için öğle saatlerini beklemelisiniz. Gün içinde kendinizi özgür hissedebilir ve farklı konulara ilgili duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla gösterme eğiliminde olabilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz..Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısındaki tembellikler ilerleyen saatlerde hareketli saatler geçirmenize sebep olacak. Birlikte çalıştığınız birinin yapacağı bir iyilik yepyeni fırsatlar doğuracak. Arta kalan zaman üretkenliğinizi artıracak.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.