Başak

Başak burcu yorum arşivi

20 March 2024 Başak burcu yorumu

Günün ilk yarısında son derece rahat ve aktif olacaksınız. Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçirebilir ve davete katılabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve gelişmeler karşısında rahatsızlık hissedebilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizde çevrenizi olumsuz etkileyebilirsiniz. Yeni girişimleriniz için daha çok sabah saatlerini tercih etmelisiniz.

Aşk:

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşa yaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.

İş:

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.

Para:

Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle ikili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde karşı tarafı daha iyi anlamanızı, gerçek yüzlerini görmenizi sağlayacak gelişmeler(?) yaşanabilir. Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Aynı zamanda, dolandırıcılara, yalan söyleme potansiyeli olan kişilere dikkat etmeniz gerekebilir veya siz, karşı tarafı hayal kırıklığına uğratabilir ve yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde kendinizi uyum içinde hissedebilirsiniz. Çalışma koşullarınızdaki değişiklikler gününüzü etkileyebilir. İşlerinizi planlayarak ilerlemeniz gereken bir gündesiniz. Sizi yoran konulara karşı daha esnek olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kendini daha fazla kontrol ettiğinizi fark edebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Gizliliklerin cazibesine dayanamayacağınız bir gün. İsteklerinizdeki artışları regüle etmeyi başarmalısınız. Atılımlarınızı sezgisel yeteneklerinizle şekillendiriyorsunuz. İnatçı tavırlarınızdan çevreniz olumsuz etkilenebiliyorlar. Fakat , hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işleri başarmaya çalışmanızı takdir ediyorlar.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.