Başak

Başak burcu yorum arşivi

21 March 2024 Başak burcu yorumu

Sizin için olumlu bir gün olacaktır. Enerjinizi olumlu olarak disipline edebilir ve bazı küçük sorunlarınızı bugün çözümleyebilirsiniz. Yaşamınızda genel olarak bir hareketlenme olacaktır ve geleceğe yönelik beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Karalılıkla hareket edeceğiniz bir gündesiniz ve bugün alacağınız kararlar son derece aklıcı olacaktır. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir yada olumlu anlamda önemli adımlar atılabilirsiniz.

Aşk:

Duygusal açıdan oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve özgürlük ihtiyacınızda önemli ölçüde artış olacaktır. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir yeni insanlarla tanışabilir ve davetlere katılabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birlikte yeni kararlar alabileceksiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş:

İş yaşamınızda verilimli çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı çalışmalarınızı bugün sonuçlandırabilirsiniz. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor ve önceliklerinizi olumlu bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanabileceksiniz ve bugün alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır.

Para:

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve yeni kazançlar elde etmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli hareket edeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Halletmeniz gereken küçük işleri bugün halledebilirsiniz ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle ikili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde karşı tarafı daha iyi anlamanızı, gerçek yüzlerini görmenizi sağlayacak gelişmeler(?) yaşanabilir. Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Aynı zamanda, dolandırıcılara, yalan söyleme potansiyeli olan kişilere dikkat etmeniz gerekebilir veya siz, karşı tarafı hayal kırıklığına uğratabilir ve yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde kendinizi uyum içinde hissedebilirsiniz. Çalışma koşullarınızdaki değişiklikler gününüzü etkileyebilir. İşlerinizi planlayarak ilerlemeniz gereken bir gündesiniz. Sizi yoran konulara karşı daha esnek olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kendini daha fazla kontrol ettiğinizi fark edebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Gizliliklerin cazibesine dayanamayacağınız bir gün. İsteklerinizdeki artışları regüle etmeyi başarmalısınız. Atılımlarınızı sezgisel yeteneklerinizle şekillendiriyorsunuz. İnatçı tavırlarınızdan çevreniz olumsuz etkilenebiliyorlar. Fakat , hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işleri başarmaya çalışmanızı takdir ediyorlar.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.