Başak

Başak burcu yorum arşivi

24 March 2024 Başak burcu yorumu

Bugün çok katı tutumlar içinde olacağınız bir gün olacak. Çevrenizdeki insanlara görüşlerinizi kabul ettirmekte oldukça inatçı bir tutum takınıyorsunuz. Unutmayın herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Duygusal anlamda sizi oldukça mutlu edecek gelişmeler yaşayacaksınız. İhmal ettiğiniz ailenizi ziyaret etseniz hiç fena olmaz.

Aşk:

İnatçı huylarınızı bugün sevgilinize de göstereceksiniz. Beraberken sürekli sizin karar verdiğiniz şeyleri yapmak istiyorsunuz. Onun isteklerine saygı göstermiyor hatta eleştiriyorsunuz. Bugün bu tür davranışlarınız ile sevgilinizin kalbini kırabilirsiniz.

İş:

Mesleğinizle ilgili küçük ve önemsiz görünen sorunlar ileride başınıza dert açabilir. Detaylara dikkat etmeli ve kendinizi her konuda öne atmamalısınız. Bugün iş yerinizde hırçın , inatçı bir tutum sergileyeceksiniz.

Para:

Bugün yaptığınız yatırımlar ile ilgili olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zarar etme veya para kaybı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizde moral bozukluğu yaratabilir ve yeni yatırım arayışları içerisine sokabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bunun dediğim dedik tavırlar içerisinde olacaksınız. Bu tavırlarınız sizi çok itici gösteriyor. Biraz daha anlayışlı ve başkalarının fikirlerine saygılı bir tavır sergilemeye çalışmalısınız.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz. Bu durumda üzerinde anlaşma sağlanması gereken konular varsa, aynı noktaya gelmeden bağlayıcı sözler vermemekte fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Güne sakin bir başlangıç yapabilirsiniz. Yabancılar ilgili konular gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız şeylerle uğraşmaktan keyif alacağınız zamanlar var. Öğleden sonra iş hayatınızda iletişim trafiği yoğun olabilir. Menfaatler ön plana geçebilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün işinize odaklandığınız nitelikte geçecek. Çalışmak, üretmek ve bu arada başkalarına da destek sağlayabilmek günün ana amacı. Ancak verdiğiniz kadar almayı da bilin. Bugün verilen desteği almak size çok şey katacak.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.