Başak

Başak burcu yorum arşivi

25 March 2024 Başak burcu yorumu

Sezgilerinizin güçlü olacağı ve iç benliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir ve önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde tanıyabileceğiniz yeni bir kimsenin olgun davranışlarından etkilenebilirsiniz. Bugün çıkabileceğiniz yolculuklarda veya devam ettiğiniz eğitim kurumlarında beklenmedik olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz görülüyor.

Aşk:

Bugün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.

İş:

Evinizde özel uğraşlarınızla ilgilenmek ve sevdiklerinizle olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün.

Para:

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bireysel çalışmalar bugün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde yaşanan olaylar bugün daha farklı bir boyutta devam edebilir. Parasal konular sorunları gündeminize girerken daha önlemci olmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok rahat olduğunuz söylenemez, ama öğle saatlerinde alabileceğiniz önerilere karşı kapalı olmamalısınız. İkili ilişkilerde ısrar ve terslikler parasal açıdan etkileyebilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ailenizi, duygusal ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konular bir süredir olduğundan daha iyi bir seyir izleyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda hedeflerinize ilerlemek için daha fazla sorumluluk almaya hazır bir gündesiniz. Tanınma arzusu ile üstlerinizle daha fazla iletişimde olmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konular zaman zaman gündeminizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde daha şanslı koşullar oluşabilir. Gün içinde iletişim yönünde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sağlam iş birlikleri ve ortaklıklar adına bir takım fırsatlar çıkabilir bugünlerde karşınıza. Herkesin eşit sorumluluk alması ve sonuçlarından da iyisiyle kötüsüyle eşit şekilde payelendirilmesi kıymetli olacak. Bunu gözetin.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.