Başak

Başak burcu yorum arşivi

27 March 2024 Başak burcu yorumu

Zihinsel olarak kendi hatalarınızı görecek, gerekirse düzeltebilecek ve ayrıntıları daha iyi anlayabilecek hale geliyorsunuz. Sağlık açısından geçtiğimiz günlere göre daha hassas durumdasınız, özellikle üşütme ve hava değişimlerine karşı önlemler almalı ve sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Bununla beraber sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Aşk:

İkili ilişkiler ve evlilikler açısından hareketli bir gün. Ortaklaşa konularda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Bugün daha esnek olmaya bakın. Hoş paylaşımlar yaşayabileceğiniz ortamları tercih etmeye gayret gösetrin. Bulunulan yerin diyaloglara etkisini unutmayın.

İş:

Kendinize çeki düzen vermek ve iş ortamında daha verimli sonuçlar elde edebilmek için çalışabilirsiniz. Öğleden sonra saatleri bunun için elverişli. Size gelecek yardım taleplerine zaman ayırmaya çalışmalısınız. İlerisini düşünün.

Para:

Parasal konularda değişik yaklaşımlarınız olabilir. Sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda zaman zaman açılabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek istemeniz mümkün.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün kendinizle ve sağlığınızla daha çok ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Eğer süregelen problemleriniz varsa harekete geçmeniz de faydalı olabilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir. Her ne kadar olayları sizin gördüğünüz şekilde görmeseler de, siz yine de ısrarcı olmak isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde hassasiyet yüksek. Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Belli konularda ısrarcı veya inatçı olmaktan kaçınmakta, daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var. Önemli görüşmeleri veya konuşmaları öğle sonrası saatlere ertelemek daha sağlıklı olabilir. Zira, öğle sonrası saatlerde birbirimizi anlamamız, empati yapmamız ve manevi ya da yardımlaşma duygularımızın artması olasılığı yüksek. Akşam saatlerinde ise, romantik planlar, duygu paylaşımları, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, sosyal hayatımız açısından olumlu saatlerde olacağız. Harcamalarımız artıyor, eğlenmek veya hoşlandığımız şeyleri yapmak adına abartabileceğimiz ya da aşırılıklara açık bir hafta sonuna ilerliyoruz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecekle ilgili beklentileriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız organizasyonlara sevdiklerinizi de davet edebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Öğleden saatlerinde uğraştığınız işlere daha sezgisel yaklaşabilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyor olmanız, onunda bu konuda çaba göstermesini gerektirecek. Olaylara netlik getirmelisiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hırçın ve istediğinde direten insanlarla bir arada olmak zorunda kalabilirsiniz. Uyum sağlayan rolünüz onlara da örnek olacak. Ama eğer bozuk, yanlış ve hatalı olanı düzeltmekte direnirseniz işiniz daha zor olacaktır.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.