Başak

Başak burcu yorum arşivi

28 March 2024 Başak burcu yorumu

Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bugün, planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Bugün ufuklarınızı geniş tutmalı ve başkalarının görüşlerine açık olmalısınız. Öğreneceğiniz çok şey olabilir. Aradığınız değişiklikleri yapmak için fazla uğraşmanıza gerek yok. Sezgilerinize daha çok önem vermeniz doğru olacaktır.

Aşk:

Ay etkisi sayesinde kendinizi çok hassas hissedebilir, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden fazla ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir.

İş:

Bu gün eğitim konularında yenilik yapabilir ,yazılı ve sözlü iletişimin ve kısa seyahatlerin yoğun olabileceğini gözleyebilirsiniz. Gezegenlerin oluşturduğu rahat açı iletişimde rahatlama getiriyor. Kendinizi ayrıntı gerektiren işlere yoğunlaştırabilir, günlük işlerinize hız kazandırabilirsiniz.

Para:

Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızın sonuçları olumlu sonuçlanabilir. Alışveriş yapabileceğiniz bir gün.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İş yaşamında daha sebatkâr olmalı ve kararlı davranmalısınız.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir. Ancak, sadece ileri bakmalı ve kendinize güvenmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sizi duygusal açıdan huzursuz eden konuları aşırı dert etmemelisiniz. Bugün arkadaş grubunuzla daha rahat zamanlar var.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Arkadaşlarınızla enerjik ve olumlu işbirliği halinde olmanız ufkunuzun açılmasına neden oluyor. Mistik konulara ilginizin yoğun olduğu bir gün.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hırçın ve istediğinde direten insanlarla bir arada olmak zorunda kalabilirsiniz. Uyum sağlayan rolünüz onlara da örnek olacak. Ama eğer bozuk, yanlış ve hatalı olanı düzeltmekte direnirseniz işiniz daha zor olacaktır.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.