Başak

Başak burcu yorum arşivi

30 March 2024 Başak burcu yorumu

Yabancı kimselerle yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar, yolculuk fırsatlarını beraberinde getirebilir. Sosyal açıdan ve arkadaşlıklar bakımından son derece keyifli, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün yeni önerilere açık olmanız size kazanç sağlayacaktır, önemli kararlar alırken güvendiğiniz kişilere danışmak faydalı olabilir.

Aşk:

Sosyal ortamlara girmek için hevesli olabileceğiniz bugün, partnerinizin desteğine ihtiyaç duyabilir ve fikirlerinden faydalanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duyarlılık gösterebileceğiniz gözlenirken, konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz.

İş:

Meslek yaşantınızda çalışkan tutumunuzla göz önünde olabileceğiniz bir gün. İşbirlikleriniz konusunda duyarlı olacağınız bugün, iş arkadaşlarınızın desteğini hissetmek isteyebilirsiniz. Fazla çalışmak iş motivasyonunuzu artırsa da sağlığınızı fazla zorlamanıza neden olabilir.

Para:

Detaylı çalışmalarınızın karşılığını parasal anlamda alabileceğiniz bir gündesiniz. Yatırım projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar söz konusu.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Önemli kararlar vermekten uzak durmalı, en azından akşam saatlerini beklemelisiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal çalışmaları veya finansal yatırımları karlı girişimlere ya da özgün işlere çevirebileceğiniz günler.Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal çalışmaları veya finansal yatırımları karlı girişimlere ya da özgün işlere çevirebileceğiniz günler. Neden bahsettiğimi siz daa rahat anlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe?ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilemediğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gizli olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatleri daha olumlu açılar söz konusu. İyimser tavrınızla olayların üstesinden gelebilirsiniz. Kabullenme içine girebilir, içsel süreçler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara yöneleceğiniz zamanlar var.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Özellikle, duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz. Geriye çekilmek yerine kabuğunuzdan sıyrılmalısınız.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendi kendinize takıntı haline getirdiğiniz bazı fikirler sizi zora sokabilir. Prensip sahibi biri olmanız güzel ancak bunların hiç esnememesi başta sizinki olmak üzere pek çok kişinin hayatını zora sokabilir.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.