Başak

Başak burcu yorum arşivi

02 April 2024 Başak burcu yorumu

Kendinizi yaratıcı ve girişimci hissedebileceğiniz bugün, kültürel faaliyetlerden büyük zevk alabilirsiniz. Seyahat ve eğitim konuları gündemde. Bugün duygusal paylaşımlarınızda hassas olabilir, sevdiğiniz insanlar tarafından anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz.

Aşk:

Aşkta acele kararlar alma isteği var olan dengeleri bozabilir. Yine de aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş:

Meslek yaşantınızda oldukça şanslı etkiler altında bulunacağınız bir gündesiniz. Toplumsal yönünüz güçlü olacağından çevrenizle iyi ilişkiler kurabilir, çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz.

Para:

Harcamalarınızda aşırılıklar mümkün. Yaşayacağınız kararsızlık özellikle parasal konularda ön plana gelirken akşam saatlerinde ani kararlara yatkın olabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Günlük düzeninizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Öğleden sonra çok daha rahat hareket edebilirsiniz, ama iş ortamında detaylara daha dikkat edin.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yapmak istediğiniz değişiklikler var. Şu an için bu cesarette olmayabilirsiniz, ama bunun için gerekli enerji yakında yüzünü gösterecektir. Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Satürn Merkür ve Jüpiter Güneş arasında oluşan olumlu açılar kalıcı işlere başlamak önemsediğimiz konularda önemli kişilerle görüşmek açısından farklı olanaklara açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Faydalı randevular, destekleyici kişiler, anlaşmalar ve fikir alışverişleri yoğun gün. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın... Not: Elektrik kesintisi nedeniyle uzun yazamadım bugünün yorumları adresinde uzun uzun bulunabilir

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili planlama yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınız ön plana çıkabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bedeninize ait konuları göz ardı etmeyin. Uğraştığınız konularda başkalarından destek görebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara daha fazla önem göstermenizde fayda var.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevresel koşullarınızın doğru bir şekilde kanalize edilmesi gerekiyor. Olumsuz davranmaktan hoşlanmadığınız için, bugün çevrenizle iyi geçinmek isteyeceksiniz. Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Yeni yapılanmaya ihtiyacınız var.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendinizi fazlasıyla kontrol ediyor ve serbest bırakmıyorsunuz bugün. Halbuki serbest bırakmak ve karşınızdaki kişilere de biraz olsun güvenmek asıl rahatlatıcı unsurlar olacak. Kime teslim olduğunuzu bilin yeter.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.