Başak

Başak burcu yorum arşivi

03 April 2024 Başak burcu yorumu

Güne işle ilgili sorunlarla uğraşmaya başlayarak gireceksiniz. Bütün bir gününüzü, hatta bundan sonraki birkaç günü bu sorunlarla boğuşarak geçirmeniz muhtemel. Bu kadar yoğun iş temposu sinirlerinizi bir hayli yıpratacak. Çevrenizdekilere hak etmedikleri halde sert davranacaksınız.

Aşk:

Son zamanlarda her şeyin üst üste geldiğini düşünmeye başladınız. Sevgilinizle çok iyi giden ilişkinizin üzerinde birkaç gündür kara bulutlar dolaşmakta. Sürekli sevgiliniz tarafından anlayışsızlık ve tutarsızlıkla suçlanıyorsunuz.

İş:

İş yerinizde ulaşım, evrak veya iletişim ile ilgili birçok problemle uğraşacaksınız. Biriken işler ve kısıtlı zaman sizi çok fazla bunaltacak. Bu kadar iş sizi bir hayli sinirli yapacak ve hırsınızı iş arkadaşlarınızdan çıkaracaksınız.

Para:

Uzun süredir ödenmeyen bir alacağınızı tahsil etmeniz sizi bir hayli rahatlatacak. Bundan sonra kafanızı bu parayı nasıl kullanmanız gerektiği meşgul edecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yoğun iş trafiği sinirlerinizi bir hayli yıpratacak. Çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı ve sakin olmaya özen göstermelisiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor. Dolayısıyla prensiplerden ödün vermeme eğilimi yanlış olabilir. Eskiye bağlı kalmak zor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Cüzdanınıza ait konular gündeminizi oluşturabilir. Maddi kaynaklarınızı dengelemek isteyebilir ve yeni düzenlemeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak bitireceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle çalışmalarınızı kolayca toparlayabilirsiniz. Anlaşmalara özen göstermelisiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Atılım yapmak isterken, sahip olduğunuz imkanları, tehlikeye atmamalısınız. Bugün, hayal gücünüzü mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün maddi olarak güvende olmaya ihtiyacınız var. Size ait olanın riske atılmasına tahammülünüz yok. Özellikle paylaşımlar konusunda sıkıntı yaşanabilir. Sizi eli sıkı olmakla suçlayanlara kulak verin. Tasarrufu abartmayın.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.