Başak

Başak burcu yorum arşivi

15 April 2024 Başak burcu yorumu

Uzun zamandır arasıra ufak tefek atıştığınız bir arkadaşınızla diyaloğunuzu tamamen kesmek isteyeceksiniz. Hatta kontrolünüzü kaybedip sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Ama sizi anlayacak ve destekleyecek dostlarınızın yanınızda olduğunu görmek bu konuyu fazla ciddiye almamanızı sağlayacak. Ailenizden biri ona vakit ayırmanızı bekliyor.

Aşk:

Ona karşı hissetiklerinizi bir kez daha kontrol edeceksiniz. İlişkinizde ve tartışmalarınızda sürekli bir suçlu aramaktan da vazgeçmelisiniz. Gerekirse suçu üzerinize alın çünkü onu kaybetmeye hazır değilsiniz. Dahası sizin çok iyi giden ve kıskanılan bir ilişkiniz var.

İş:

Sabah saatlerinde yoğun bir iş trafiği yaşayacaksınız. Tanımadığınız insanlara açıklama yapmanız ve sağa sola koşuşturmanız gerekebilir. Amirlerinizin ve iş arkadaşlarınızın gözü sizin üzerinizde olabilir.

Para:

Elinizde para tutmayı bilmemeniz yine zor gün bir gün geçirmenizi sağlayacak. İnsanın cömert ve eli açık olması güzel bir şey ama sizinki bazen savurganlık sınırına kadar geliyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizdeki insanlar hakkında olur olmaz yorum yapmamaya dikkat etmelisiniz. Siz konuşmayı ve eleştiriyi seviyorsunuz ama bunu karşınızdaki insanlar anlamıyor olabilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Esnek ve açık fikirli olmanız durumunda kazançlı çıkacağınız bir gün. İş hayatınızda veya kariyerinizde yükselmek isteyeceğiniz ve bu amaçla belli görüşmelere başlayabileceğiniz bir süreçtesiniz. Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İlişkinizde keyifsiz anlar yaşanabilir. İlişkinizde denge ve uyum arayışı içine girebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevresel koşullarınızın doğru bir şekilde kanalize edilmesi gerekiyor. Olumsuz davranmaktan hoşlanmadığınız için, bugün çevrenizle iyi geçinmek isteyeceksiniz. Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz.Yeni yapılanmaya ihtiyacınız var.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün eşinizle aranızda hoşgörülü yaklaşımlar dikkat çekecek. Ancak size karşı gösterdiği anlayışı suistimal etmeyin. Verdiği bir desteğe göreviymiş gibi muamele etmeyin. Beklemese bile yaptığının bir karşılığı olmalı.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.