Başak

Başak burcu yorum arşivi

17 April 2024 Başak burcu yorumu

Yorgun bir gününüzdesiniz ve canınız belki de bugün çok sıkılacak. Yapmanız gereken bazı işleri önümüzdeki günlere erteleyebilirsiniz. İşlerinize biraz ara verip kısa da olsa bir tatile çıkmanız size iyi gelebilir. Duygusal açıdan yoğun olacağınız bu günlerde arkadaşlarınızla dışarı çıkıp eğlenmeye çalışın.

Aşk:

Sevgilinize çok bağlısınız ve özellikle şu sıralar üstüne çok düşüyorsunuz. Sevgiliniz bu yoğun ilgiden sıkılabilir. Olayları dengede tutmaya çalışın.

İş:

Hafta sonunu özlediğiniz ve işlerinizden sıkıldığınız bir gündesiniz. Şeytana uymayın ve işlerinizi ihmal etmeyin. Daha sonra başınız çok ağrıyabilir.

Para:

Bu sıralar paraya çok ihtiyacınız var ve nereden temin edeceğinizi bilmiyorsunuz. Arkadaşlarınıza danışın ve onlardan yardım isteyin.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok samimi gördüğünüz bir arkadaşınız arkanızdan olumsuz şeyler konuşuyor. Dikkatli davranın. Etrafınızda tanımadığınız düşmanlarınız olabilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Esnek ve açık fikirli olmanız durumunda kazançlı çıkacağınız bir gün. İş hayatınızda veya kariyerinizde yükselmek isteyeceğiniz ve bu amaçla belli görüşmelere başlayabileceğiniz bir süreçtesiniz. Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Uğraştıran durumlardan uzak kalmanızda fayda var. Mahkeme ile ilgili işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Gizli kalmış olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı bitişler yaşanabilir. İşlerinizdeki aksamalar yüzünden kendinizi hırpalamayın.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çalışma yaşamınızda sosyal bir kişi olarak tanınıyor ve seviliyorsunuz. Hatta herkes tarafından zor durumda olunduğu zaman, yardıma çağrılan bir kişisiniz. Fakat çok fazla yarar payınız olan konularda, en yakınlarınızı bile görmediğiniz durumlar oluyor. Bu yönünüzü de partneriniz çok iyi biliyor ve sizi uyarıyor. Ona kulak verin.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün evliliğiniz ile ilgili sizi kıran bir hadise gündeme gelebilir. Söylenen bir söz ya da yerine getirilmeyen bir sorumluluk sebebiyle eski bir yaranız tekrar kanayabilir. Bu kez kırgınlıkları uzatmamaya niyet edin.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.